Pia Tjelta:

Møtte Beckham i London: - Faen ikke fred å få

Skuespilleren fikk et stjernemøte helt utenom det vanlige.

STJERNEMØTE: Pia Tjelta delte et bilde av seg selv og David Beckham på Instagram. Foto: Morten Eik / Se og Hør
STJERNEMØTE: Pia Tjelta delte et bilde av seg selv og David Beckham på Instagram. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Pia Tjelta (41) har det siste halvåret har gjort stor suksess i rollen som Ingrid Nyman i den populære NRK-serien «Lykkeland», en rolle som blant annet har sikret hennes aller første nominasjon til Gullruten.

Gullruten-utdelingen sparkes i gang i Grieghallen i Bergen neste helg, men i mellomtiden er Tjelta på plass i London.

Der ser ut til - gjennom hennes sosiale medier - at hun jobber med et nytt prosjekt, «Almost London», sammen med blant andre Simon J. Berger (39) og Linus Wahlgren (42) fra Sverige.

Men det er ikke bare jobb i London. Natt til fredag delte nemlig Tjelta et bilde på Instagram, der hun kunne avsløre at hun hadde møtt ingen ringere enn David Beckham (44).

View this post on Instagram

Faen ikkje fred å få.

A post shared by piatjelta (@piatjelta) on

Med den humoristiske bildeteksten: «Faen ikke fred å få», har bildet høstet flere tusen likerklikk, og i kommentarfeltet er det flere norske kjendiser som har spilt videre med ironiske kommentarer til bildet.

«Kjedelig når de er så innpåslitne. Skjønner den», skriver prinsesse Märtha Louise (47), mens Thomas «Fingern» Gullestad (38) skriver at også han har vært på voksmuseet Madame Tussauds i den britiske storbyen, der en rekke kjendiser, deriblant Beckham, er utstilt i voks.

Vis mer

Beckham hadde for øvrig bursdag i går, 2. mai, så mye kan tyde på at Tjelta traff fotballstjernen mens han var ute og feiret den store dagen.

Kona hans, Victoria Beckham (45), har i hvert fall delt flere bilder på Instagram som tyder på at familien var ute og feiret den ferske 44-åringen med en bedre middag.

Se og Hør har forsøkt å kontakte Pia Tjelta for en utdypende kommentar om stjernemøtet, foreløpig uten hell. Hun har for øvrig også delt bildet på historiefunksjonen på Instagram, sammen med teksten: «Peaker i London».

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Utrolig gøy

Som nevnt er Tjelta i år nominert til Gullruten for første gang. Da Se og Hør møtte henne på Edderkoppen i Oslo forrige måned - der nominasjonene ble lansert - kunne hun fortelle at hun satte stor pris på nettopp det.

- Det føles helt utrolig gøy. Skal sutte på den nominasjonskaramellen her så lenge jeg kan. Jeg er nominert i en kategori med helt fantastiske kollegaer, virkelig, så jeg skal nok sørge for å kose meg med nominasjonen mer enn jeg skal håpe på noe mer, sa hun ydmykt.

Pia Tjelta er trebarnsmor, en rolle hun stortrives med. Med familieliv og en imponerende karriere, er det godt gjort å få tid til alt man skal rekke.

Pia Tjelta åpner opp om forholdet til eksen i kveldens Skavlan på TV 2. Vis mer

På spørsmål om det noen gang kan bli for mye, spesielt med tanke på reising, innrømmet skuespilleren at det noen ganger er litt for mye.

- Da passer jeg på å bremse litt, og ta det litt rolig. Nå har jeg blant annet fri i to måneder før jeg skal gjøre noe igjen ... Men jeg liker også å ha mye å gjøre, sa Tjelta.

Tett familiebånd

Eldstedatteren til Pia, Sofia (18), har også en viktig rolle i familien. Mor og datter har et svært nært forhold og ligner hverandre på en prikk.

Da Pia og samboeren Oddgeir Thune (40) fikk tvillingene Agnes og Jonathan i 2015, lå den gang femten år gamle Sofia i sykehussengen og holdt rundt mammaen sin under riene.

På mange måter er det jo to verdener å være tvillingmamma til småbarn og tenåringsmamma samtidig. Det mest slitsomme er redselen, syns Pia.

MOR OG DATTER: Pia Tjelta på rød løper sammen med eldstedatteren Sofia. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
MOR OG DATTER: Pia Tjelta på rød løper sammen med eldstedatteren Sofia. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

- Jeg er livredd for dem hele veien, og det kan jo være slitsomt. Men den ene gir så mye til den andre, og jeg opplever at det henger sammen, på en måte. Selvfølgelig var det litt forstyrrende ikke å kunne kjøre og hente tenåringen på fest fordi jeg satt med en unge ved hver pupp. Men vet du, det er stort sett bare givende. Det har liksom alltid vært meg og Sofia. Nå er hun en kjemperessurs for Agnes og Jonathan. Hun er så full av kjærlighet til dem, har hun tidligere fortalt til KK.

LES OGSÅ: Venter sitt andre barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer