Pia Tjelta:

Møtte Beckham i London: - Faen ikke fred å få

Skuespilleren fikk et stjernemøte helt utenom det vanlige.

STJERNEMØTE: Pia Tjelta delte et bilde av seg selv og David Beckham på Instagram. Foto: Morten Eik / Se og Hør
STJERNEMØTE: Pia Tjelta delte et bilde av seg selv og David Beckham på Instagram. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Pia Tjelta (41) har det siste halvåret har gjort stor suksess i rollen som Ingrid Nyman i den populære NRK-serien «Lykkeland», en rolle som blant annet har sikret hennes aller første nominasjon til Gullruten.

Gullruten-utdelingen sparkes i gang i Grieghallen i Bergen neste helg, men i mellomtiden er Tjelta på plass i London.

Der ser ut til - gjennom hennes sosiale medier - at hun jobber med et nytt prosjekt, «Almost London», sammen med blant andre Simon J. Berger (39) og Linus Wahlgren (42) fra Sverige.

Men det er ikke bare jobb i London. Natt til fredag delte nemlig Tjelta et bilde på Instagram, der hun kunne avsløre at hun hadde møtt ingen ringere enn David Beckham (44).

Med den humoristiske bildeteksten: «Faen ikke fred å få», har bildet høstet flere tusen likerklikk, og i kommentarfeltet er det flere norske kjendiser som har spilt videre med ironiske kommentarer til bildet.

«Kjedelig når de er så innpåslitne. Skjønner den», skriver prinsesse Märtha Louise (47), mens Thomas «Fingern» Gullestad (38) skriver at også han har vært på voksmuseet Madame Tussauds i den britiske storbyen, der en rekke kjendiser, deriblant Beckham, er utstilt i voks.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer