Tone Damli:

Møtte Beckham: - Ble helt skjelven

Damlis karriere har gitt henne flere store øyeblikk.

MØTTE BECKHAM: Tone Damli fikk et stjernemøte hun sent kommer til å glemme, da hun endte opp rundt samme bord som selveste David Beckham. Foto: Alexander Vestrum / NTB scanpix
MØTTE BECKHAM: Tone Damli fikk et stjernemøte hun sent kommer til å glemme, da hun endte opp rundt samme bord som selveste David Beckham. Foto: Alexander Vestrum / NTB scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av januar ble det kjent at Tone Damli (31) skulle gjøre comeback i Melodi Grand Prix, elleve år etter at hun med låten «Butterflies» kom på en solid andreplass bak Alexander Rybaks «Fairytale» - som for øvrig også vant Eurovision og toppet alle hitlister.

Damlis karriere startet da hun deltok på Idol i 2005, og også der endte hun på en respektabel andreplass. Lørdag kveld er derimot en førsteplass det store målet, når hun skal fremføre sin nye låt, «Hurts Sometimes», i Trondheim Spektrum.

PREMIERE: Se Tone Damlis rykende ferske musikkvideo til MGP-låta «Hurts sometimes». Låta er med i MGP-finalen lørdag 15. februar. Video: Tobias Frøystad/ Expect Films Vis mer

Det har imidlertid skjedd mye annet spennende i 31-åringens liv siden «Idol»-deltakelsen. Karrieren hennes har blant annet sendt henne i retning verdens største stjerner.

Middag med Beckham

Det er i et intervju med Dagbladet Magasinet at Damli nå åpner seg om en opplevelse få kan relatere seg til.

Til Magasinet forteller hun nemlig at hun har spist karamellpudding med selveste David Beckham (44).

Møtet mellom de to skal ha funnet sted i 2012, da Damli var i Los Angeles med Spice Girls-manager og «Idol»-skaperen Simon Fuller.

- Midt under middagen ringte telefonen til Simon. Han la på, smilte og sa «David is gonna join us». Jeg ble helt skjelven, forteller hun til Dagbladet Magasinet.

MØTTE BECKHAM: Tone Damli møtte den tidligere fotballspilleren David Beckham i 2012. Foto: NTB scanpix
MØTTE BECKHAM: Tone Damli møtte den tidligere fotballspilleren David Beckham i 2012. Foto: NTB scanpix Vis mer

Damli er stor fan av den tidligere fotballstjernen og forklarer at hun selv både er fotballjente og Manchester United-supporter. At Beckham har vært midtbanespiller for klubben hun holder med, sørget for at de hadde mye å snakke om.

Da Beckham ankom restauranten, satte han seg ned ved siden av Damli, noe som ifølge henne selv gjorde henne «fullstendig starstruck».

- Så bestilte Beckham en karamellpudding med to skjeer - en til meg og en til ham. Og jeg liker ikke karamellpudding. Men den dagen gjorde jeg et unntak, sier hun.

Etter møtet dro den tidligere fotballspilleren rett til kamp med LA Galaxy. Drakten han spilte med under kampen skal han i ettertid ha gitt til henne, innrisset med «To Tone, With Love, David».

Nærmere husdrømmen

Det er mye som foregår i Damlis liv for tiden. Ikke bare er hun aktuell i Melodi Grand Prix-finalen, men hun har det også travelt på hjemmebane.

For få måneder siden kunne hun også avsløre at hun ville satse på en helt ny karrierevei ved siden av musikken, nemlig med blomster.

- Jeg har vokst opp med en far som er gartner og landskapsarkitekt, så blomster har vært en stor del av livet mitt siden jeg var liten. Jeg hadde sommerjobb i planteskolen fra jeg var seks år med alle søskenbarna mine, så blomster ligger mitt hjerte nært, fortalte hun til «God kveld Norge».

KJENTE HVERANDRE LENGE: Tone Damli er aktuell som programleder for «Love Island», og i den anledning forteller hun om hvordan hun falt for kjæresten Markus Foss. De to kjente hverandre i mange år før de ble sammen. Video: Marie Røssland Vis mer

Nylig kunne Damli også dele nok en gladnyhet med sine følgere. I et innlegg på sin Instagram skrev hun nemlig at hun og kjæresten Markus Foss (37) nå, etter fire og et halvt år, omsider er i gang med å bygge det etterlengtede huset sitt.

Det er ingen hemmelighet at paret har hatt unormalt store utfordringer med husdrømmen.

I 2015 kjøpte Damli og Foss «Villa Solum» på Blommenholm i Bærum for 9,5 millioner kroner, en villa paret planla å pusse opp. I januar 2018 ble det kjent at paret hadde revet villaen for å bygge nytt.

Dette medførte et gigantgebyr på 400 000 kroner fra kommunen, ettersom det ble slått fast at de ikke hadde tillatelse til rivingen.

Senere samme år solgte paret også deler av tomten, men også her endte salget på nesten 800 000 kroner under prisantydning. Nå kan det derimot se at knuten har løsnet.

- Jeg skal være ærlig på at det har vært ganske dritt. Ting har ikke gått sånn vi hadde tenkt og sett for oss. Som familie har vi hatt det godt disse årene da, og det er tross alt det viktigste. Blommenholm - here we come, skrev hun på Instagram.

LES OGSÅ: Har giftet seg - uten bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer