«Generasjon Z»- Anders Eggan:

- Mottar nakenbilder av eldre kvinner

Proffbokser Anders Eggan (21) har fått massiv respons etter TV-debuten i «Generasjon Z».

POPULÆR: Proffbokser Anders Eggan, kjent fra TV-serien «Generasjon Z» på TV 2, er blitt svært populær blant det motsatte kjønn. Foto: Joakim Kleven
POPULÆR: Proffbokser Anders Eggan, kjent fra TV-serien «Generasjon Z» på TV 2, er blitt svært populær blant det motsatte kjønn. Foto: Joakim Kleven Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Livet til proffbokser Anders Eggan (21) ble mer eller mindre snudd på hodet, etter at han dukket opp i den nye TV-serien «Generasjon Z» på TV 2 i høst.

Med sitt multitalent som både proffbokser og modell, har den rolige, men morsomme trønderen imponert og sjarmert fans og seere i senk.

Til Se og Hør kan Eggan fortelle at det ikke har manglet på tilbakemeldinger og forespørsler fra det motsatte kjønn. Allerede i november, da den første episoden av serien ble vist, rant det inn meldinger fra fansen.

- Jeg vurderte å slette hele Snapchat-kontoen min, for jeg klarte ikke å svare på alt som kom inn. Etter at den første episoden ble vist var det nesten 700 personer som hadde lagt meg til. Responsen var enorm, forteller han.

Frierier og nakenbilder

At det er så mange som vier sin oppmerksomhet til den unge proffbokseren synes 21-åringen i utgangspunktet bare er gøy.

- Det er jo ganske artig, men jeg har ikke sjans til å svare alle slik jeg egentlig ønsker, sier han.

ENORM RESPONS: Anders Eggan var ikke vant med å få så mye oppmerksomhet som han gjør nå. Foto: Sharon Burgos Aresvik
ENORM RESPONS: Anders Eggan var ikke vant med å få så mye oppmerksomhet som han gjør nå. Foto: Sharon Burgos Aresvik Vis mer

Daglig mottar Eggan henvendelser fra folk som ønsker å komme i kontakt med ham. De aller fleste er av det hyggelige slaget, men det har også strømmet inn meldinger av den mer drøye sorten.

- Det har kommet inn mange frierier. Helt sykt faktisk. Det er egentlig bare hyggelig, men jeg har også fått en del nakenbilder og drøye meldinger fra både unge og eldre kvinner.

Slike meldinger svarer han aldri på.

- Jeg må være litt voksen oppi det hele. Jeg må ta det imot på rett måte, og i slike tilfeller blir det riktige å ikke svare, sier han.

SVARER IKKE: Anders Eggan blir smigret over all oppmerksomheten rundt ham. Bevisst velger han likevel ikke å svare på alle henvendelsene som strømmer inn. Foto: Sharon Burgos Aresvik
SVARER IKKE: Anders Eggan blir smigret over all oppmerksomheten rundt ham. Bevisst velger han likevel ikke å svare på alle henvendelsene som strømmer inn. Foto: Sharon Burgos Aresvik Vis mer

Drømmedama

Til tross for den massive oppmerksomheten Eggan har fått etter sin deltakelse i «Generasjon Z», er 21-åringen fremdeles singel.

Livet som proffbokser og modell er svært hektisk, og gir ikke rom for noen kjæreste akkurat nå, ifølge ham selv. Likevel har han et tydelig bilde av hvordan drømmedama skal være, og han innrømmer at han ikke lar sjansen gå hvis hun dukker opp.

- Drømmedama er en som er interessert i trening. At hun driver aktivt med trening eller en idrett er veldig viktig. Hun må også ha en forståelse for at jeg driver med det jeg gjør. Boksing er min førstepri, sier Eggan.

- Ofrer ingenting

At boksingen betyr mye for Eggan kommer godt frem i serien.

Sammen med blant andre artist Ylva Olaisen (18), og to av Norges største youtubere, Herman Dahl (16) og Emma Ellingsen (17), viser Eggan frem livet sitt, helt uten filter, for å vise hvordan livene til generasjonen som er født etter 1995 er.

De betegnes ofte som generasjonen som er oppvokst med Internett, og allerede er blitt eksperter på teknologi og sosiale medier. De omtales som generasjonen som vet hva de vil i livet, og hvordan de skal komme seg dit.

Beskrivelsen stemmer på mange måter for Anders Eggan. Gjennom serien har seerne fått følge livet til den unge proffbokseren, og fått et innblikk i hvor mye tid og trening 21-åringen legger ned for å nå sine mål innenfor boksesporten.

TRENER HARDT: Anders Eggan fokuserer 100 prosent på boksekarrieren. At det går utover det sosiale livet hans, har han ingenting i mot. Foto: Sharon Burgos Aresvik
TRENER HARDT: Anders Eggan fokuserer 100 prosent på boksekarrieren. At det går utover det sosiale livet hans, har han ingenting i mot. Foto: Sharon Burgos Aresvik Vis mer

- Mye av tiden jeg har, går til boksing. Det sosiale livet må faktisk vike. Jeg er ikke så mye ute og sånt, men jeg føler ikke at jeg ofrer noe. Jeg elsker å drive med boksing og det jeg gjør, forteller Eggan til Se og Hør.

Modelljobb på si

I tillegg til boksingen, som han har holdt på med siden han var 12 år gammel, jobber Eggan også som modell. Det hele startet for noen år siden, da proffbokseren fikk en melding på Instagram.

- Jeg ble vel oppdaget gjennom sosiale medier. Modellbyrået Surface tok kontakt med meg gjennom Instagram. De sa at de skulle til Trondheim for å gjøre en casting, og lurte på om jeg ville komme, forteller Eggan.

Eggan tok turen, og siden den gang har ikke modelljobbene latt vente på seg. I dag er han en del av stallen til det kjente modellbyrået Team Models i Oslo og Trend Models i Trondheim.

- Jeg har gjort ganske mye smått, men det største jeg gjorde var helt klart New York Fashion Week i februar, da jeg gikk for designeren Edwing d'Angelo. Jeg var like nervøs da som jeg er før en boksekamp. Det var ekstremt mange folk som så på. Veldig artig, da, forteller han.

Saken fortsetter nedenfor:

- Merkelig kombinasjon

Selv om man kanskje skulle tro at boksing og modellyrket er to helt ulike verdener, mener Eggan at de to yrkene har mye til felles.

- Begge deler krever beinhard jobbing, og det at man konstant må passe på kroppen, og holde seg innenfor vektgrensen, er veldig likt, mener han.

At den kanskje noe uvanlige kombinasjonen har fått mye oppmerksomhet, var ikke uventet, ifølge Eggan.

- Det er jo det vi synes er litt artig. Det er litt annerledes enn det alle andre gjør, det er jo en merkelig kombinasjon, sier Eggan, og understreker at boksekarrieren kommer i første rekke uansett.

- En fordel med å både være modell og bokser, er den ekstra motivasjonen man får i bokseringen. Jeg kan for eksempel ikke bli slått så mye i ansiktet på grunn av modellyrket, ler han.

BARSKT MILJØ: Anders Eggan mener at han har fått vist en litt annen side ved boksesporten gjennom TV-serien «Generasjon Z». Foto: NTB Scanpix
BARSKT MILJØ: Anders Eggan mener at han har fått vist en litt annen side ved boksesporten gjennom TV-serien «Generasjon Z». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gjennom «Generasjon Z» mener Eggan at han også har fått vist en litt annen side av boksemiljøet.

- Det er nok mange som ser på sporten som veldig brutal, og barsk. Og det er den også, men jeg synes vi får vist en litt annen side og: Den morsomme siden. Vi er ikke så farlige som vi ser ut til, sier Eggan.

God støtte fra familien

At livet til den 21 år gamle bokseren er hektisk, er det ingen tvil om. Med omtrent flere reisedager enn hviledager i løpet året, er foreldrene Tonje og Øyvind Eggan blitt hans aller beste venner.

Saken fortsetter nedenfor.

BESTEVENNER: Anders Eggan har god støtte i familien. Her sammen med faren Øyvind Eggan, som er treneren hans, og moren Tonje Eggan. Foto: Joakim Kleven
BESTEVENNER: Anders Eggan har god støtte i familien. Her sammen med faren Øyvind Eggan, som er treneren hans, og moren Tonje Eggan. Foto: Joakim Kleven Vis mer

Helt siden Anders Eggan startet med boksing har faren vært treneren, og sammen reiser familien rundt i hele verden for både trening og boksekamper.

- Mamma og pappa er mine bestevenner. Det er de jeg henger med hele tida, og vi har det utrolig morsomt sammen. Vi er veldig opptatt av å ha det gøy på veien til målene, sier han.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om romansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer