«Farmen» 2020:

Mottar hemmelige «Farmen»-mailer

«Farmen»-deltakerne får ikke ha kontakt med andre under innspilling. Det betyr likevel ikke at familiene deres er helt uvitende om hva som skjer.

«FARMEN»-MAIL: Flere av deltakerne på «Farmen» er der i flere måneder før de får kontakt med sine kjære igjen. TV 2 sørger derimot for å ivareta en viss kontakt. Foto: Alex Iversen / TV 2
«FARMEN»-MAIL: Flere av deltakerne på «Farmen» er der i flere måneder før de får kontakt med sine kjære igjen. TV 2 sørger derimot for å ivareta en viss kontakt. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Tilværelsen på «Farmen»-gården er av den primitive sorten. Tida er som kjent skrudd 100 år tilbake, og på gården er det minimalt, om ikke helt tomt, for godsaker - noe det ofte brukes penger på på markedet.

Noen form for elektronikk finnes det i hvert fall ikke, og kontakt med omverden er heller ikke noe deltakerne har tilgang på - utenom den uka de mottar brev fra sine nære og kjære fra utsida.

Ukentlig mail

Men hvordan er det egentlig for familiene som sitter igjen på hjemme? Realitydeltakerne snakker ofte om den beryktede bobla, om at man glemmer livet på utsida.

Potensielt sett kan deltakerne tilbringe tre måneder på tv-gården hvis de går helt til finaleuka - noe som kan virke ekstremt lenge for mange - spesielt for dem som ikke er med i konkurransen selv.

Men nå kan Se og Hør avsløre at familiene til «Farmen»-deltakerne ikke venter helt i uvisshet. Flere «Farmen»-deltakere Se og Hør har snakket med, forteller nemlig om mailer som ble sendt om tida deres på gården.

Disse skal ha blitt sendt hver fredag, med informasjon om hvordan den siste uka har vært og hva den enkelte deltakeren har drevet med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer