«Farmen» 2020:

Mottar hemmelige «Farmen»-mailer

«Farmen»-deltakerne får ikke ha kontakt med andre under innspilling. Det betyr likevel ikke at familiene deres er helt uvitende om hva som skjer.

«FARMEN»-MAIL: Flere av deltakerne på «Farmen» er der i flere måneder før de får kontakt med sine kjære igjen. TV 2 sørger derimot for å ivareta en viss kontakt. Foto: Alex Iversen / TV 2
«FARMEN»-MAIL: Flere av deltakerne på «Farmen» er der i flere måneder før de får kontakt med sine kjære igjen. TV 2 sørger derimot for å ivareta en viss kontakt. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Tilværelsen på «Farmen»-gården er av den primitive sorten. Tida er som kjent skrudd 100 år tilbake, og på gården er det minimalt, om ikke helt tomt, for godsaker - noe det ofte brukes penger på på markedet.

Noen form for elektronikk finnes det i hvert fall ikke, og kontakt med omverden er heller ikke noe deltakerne har tilgang på - utenom den uka de mottar brev fra sine nære og kjære fra utsida.

HETSET: Inger Cecilie Grønnerød har fått flere tilbakemeldinger på sin «Farmen»-deltakelse. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Ukentlig mail

Men hvordan er det egentlig for familiene som sitter igjen på hjemme? Realitydeltakerne snakker ofte om den beryktede bobla, om at man glemmer livet på utsida.

Potensielt sett kan deltakerne tilbringe tre måneder på tv-gården hvis de går helt til finaleuka - noe som kan virke ekstremt lenge for mange - spesielt for dem som ikke er med i konkurransen selv.

Men nå kan Se og Hør avsløre at familiene til «Farmen»-deltakerne ikke venter helt i uvisshet. Flere «Farmen»-deltakere Se og Hør har snakket med, forteller nemlig om mailer som ble sendt om tida deres på gården.

Disse skal ha blitt sendt hver fredag, med informasjon om hvordan den siste uka har vært og hva den enkelte deltakeren har drevet med.

«RALLARFRUE»: Sidney Lundes blogg, der hun blogger om livet som «Farmen»-frua til Raymond Røskeland, har tatt helt av. Det har hun fått både positive og negative reaksjoner på. Video: Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Derfor får de mail

Presseansvarlig for Farmen i TV 2, Alex Iversen, bekrefter mailene overfor Dagbladet.

- Ja, dette stemmer. Pårørende fikk mail hver fredag med informasjon om at at deres kjære fremdeles er på gården, og at alt går bra, forteller han, og fortsetter:

- Dette er et ledd i vår deltakerhåndtering, hvor det er viktig for oss for å også ivareta pårørende, og spesielt de som har små barn hjemme.

Ifølge Iversen vet produksjonen at de hjemme tenker mye på deltakerne på «Farmen», og at det derfor er viktig å forberede dem på hva som venter når deltakeren kommer hjem.

HYLLES: For Tove Moss Lohne fra «Farmen», er det spesielt ett medlem av kongefamilien som har vært viktig for henne. Video: Svend Aage Madsen Vis mer

- De får også viktig informasjon fra oss om for eksempel presseslipp, premieredato, og informasjon om å sende brev til gården og lignende, forklarer han videre.

LES OGSÅ: Derfor vil hun ikke ha sex med ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer