Alexandra Joner:

- Møtt verdens fineste fyr

Letter på sløret om sin nye flamme.

DATER: Alexandra Joner røpet tidligere denne måneden at hun har begynt å date. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
DATER: Alexandra Joner røpet tidligere denne måneden at hun har begynt å date. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kunne «Skal vi danse»-vinner Alexandra Joner (33) avsløre i sin egen podkast «Not Your Babe med Alex og Helle» at hun hadde fått seg en ny flamme. Og Se og Hør kunne nylig avsløre at Alexandras flørt heter Joachim!

- Jeg dater noen. Datinglivet går bra. Og det føles veldig rart å si høyt, fordi i løpet av «Skal vi danse» så har jeg blitt spurt veldig mye av pressen om jeg dater og hvordan det går med datingen, og jeg har bare løyet og sagt nei, sa hun blant annet.

LATTER: Se Prinsesse Märtha Louise bli satt ut av spørsmål om bryllupet på ELLE-gallaen Vis mer

På tampen av mars ble det nemlig offentlig kjent at Joner og Runar Vatne (49) hadde gått fra hverandre etter ti år som kjærester. Siden har førstnevnte opptil flere ganger vært åpen om det tøffe bruddet.

I denne ukens episode av «Not Your Babe med Alex og Helle» diskuterer Joner og makker Helle Nordby (29) om hvor lenge en skal holde seg singel etter et brudd, og hva som egentlig er en såkalt «rebound».

- Var i tvil

Nordby, som også ble singel i år, forklarer i episoden at hun følte seg helt ferdig med sitt forrige forhold da hun var singel, men at tanken på å fylle et slags tomrom streifet henne innimellom.

John Northug har funnet lykken på ny. Video: Se og Hør. Reporter: Anders Ellingsen. Vis mer

På spørsmål om Joner noen gang er redd for noe liknende i forbindelse med sin ferske datingrelasjon, svarer hun:

- Jeg har jo tenkt tanken, men ikke fordi jeg ikke har vært keen. For det har jeg vært, men jeg har tenkt: «Når vet man at man er helt ferdig med det forrige? Og siden man har gått gjennom traumer, endte jeg meg å ta dette opp med en psykolog for å fortelle hva jeg følte. Jeg hadde møtt verdens fineste fyr som jeg ikke var keen å gi slipp på.

VANT: Alexandra Joner stakk av med seieren i årets sesong av «Skal vi danse». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VANT: Alexandra Joner stakk av med seieren i årets sesong av «Skal vi danse». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Videre forteller 33-åringen at hun tenkte mye over om det var rett å ha slike tanker samtidig som hun datet en ny person.

Da forklarte psykologen til henne at det er et sår som trenger å gro over tid, men at det kan gjøres selv om hun har en ny mann i livet sitt.

- Det som healer hos meg er ikke at jeg går rundt og gråter, og er lei meg for at jeg ikke er sammen med eksen. For det har jeg sluttet med for lenge siden. (...) Men jeg anbefaler definitivt å snakke med en psykolog hvis man er i tvil. Jeg husker at jeg var i tvil helt i starten, man blir så jævlig forvirret på hva som er innafor og ikke.

- Jeg er ikke keen

Det siste Joner ville var nemlig å gi falske forhåpninger til sin nye flørt, og påpeker at hun var redd for at hun følte seg slem hvis hun fortsatte å ha disse tankene.

33-åringen fikk sortert tankene sine, og har det tilsynelatende bedre enn noen gang. I episoden innrømmer hun at hun bestemte seg for å leve i øyeblikket og ta det som det kommer hva gjelder dating.

Da Maud Angelica Behn åpnet kunstutstillingen sin tidligere i november dukket flere familiemedlemmer opp for å vise sin støtte. Ingrid Alexandra og kjæresten var blant dem som dukket opp. Video: Stig H. Justad. Vis mer

- Når forsto du at han du dater nå ikke var en «rebound»? spør Nordby.

- Det var vel egentlig da vi var ute en kveld og festet. Vi møtte masse mennesker og masse dudes, så tok jeg meg selv i å tenke: «Shit, jeg er ikke keen på å bli kjent med noen av de gutta her», sier hun, og legger til at hun da forsto at det måtte bety noe.

Selv om Joner har delt litt om datinglivet sitt i podkasten, har hun foreløpig ikke selv vist frem vedkommende eller bekreftet at de har tatt et steg videre og blitt kjærester.

Se og Hør har vært i kontakt med Alexandra Joner, som ikke har noe å tilføye i saken.

JUL SAMMEN: Louise Angelica Riise og David Eriksen samler familien og feirer jul sammen i år. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch, Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Ville spekulasjoner: - Utrolig trist