Jakob Fuglsang

Møtt av sjokksyn

- Var sjokkert da jeg så hva som hadde skjedd.

MÅTTE FLYTTE UT: Som følge av eksplosjonen måtte sykkelstjernen og kona flytte ut fra hjemmet sitt. Foto: Skjermdump fra Instagram
MÅTTE FLYTTE UT: Som følge av eksplosjonen måtte sykkelstjernen og kona flytte ut fra hjemmet sitt. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den danske sykkelstjernen Jakob Fuglsang (37) ble møtt av et ubehagelig syn da han returnerte til sitt hjem i Monaco etter en treningsøkt. Det forteller kona hans Loulou Fuglsang til danske BT.

Mens alle i familien var ute eksploderte en lader som sto i en stikkontakt på kjøkkenet. Sort støv hadde lagt seg overalt i huset.

Sykkelstjernen ringte umiddelbart kona da han så hva som hadde skjedd.

- Jeg var sjokkert da jeg så hva som hadde skjedd. Jeg er glad for at det skjedde når ingen var hjemme, vi har jo to små barn og akkurat fått hund. Man må se det positive med at ingen ble skadet, forteller Loulou til BT.

Hun forklarer at familien har søkt ly hos venner i Monaco i påvente av å få ryddet opp etter eksplosjoner.

- Vi kan ikke oppholde oss i stua og kjøkkenet. Alt er tildekket av sort støv, det er helt ubeboelig, forteller hun til BT.

37 år gamle Fuglsang har vært en sykkelrytter i verdenstoppen de siste 15 åra - med en rekke sterke internasjonale resultater.

I 2015 giftet han seg med Loulou. I 2017 ble de foreldre, før de fikk sitt andre barn denne sommeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer