Siv Meyer:

Møtt av grotesk syn

Realityprofilen tok affære da hun fant en død katt.

STERKE BILDER: Siv Meyer fra «Ex on the Beach» ble møtt av skrekksyn hjemme i Rogaland. Bilder: Privat / NTB Vis mer
Publisert

Se og Hør advarer om sterke bilder.

Realityprofil Siv Meyer har vært å se på skjermen i flere år nå, både som deltaker i «Ex on the Beach», og som profil i spin-off-serien «Ex in the City». Sistnevnte program blir hun ikke å se i fremover, fordi hun ønsker å fokusere på jusstudiene og ny jobb.

Dermed tilbringer hun mye tid hjemme på Vestlandet, for å fokusere på nettopp det. Det som skulle være en alminnelig onsdag hjemme denne uken, endret seg imidlertid brått til å bli et mareritt.

Meyer og hennes nabo oppdaget nemlig en død og forvrengt katt, som tilsynelatende hadde hengt i et tre i en lengre periode.

SJOKKSYN: Den døde katten hang over en grein på et tre. Den hadde tilsynelatende hengt der lenge. Foto: Privat
SJOKKSYN: Den døde katten hang over en grein på et tre. Den hadde tilsynelatende hengt der lenge. Foto: Privat Vis mer

- Bekymringsverdig

Katten hang i et nabolag i Sirevåg i Rogaland. Meyer deler åpent om den grufulle opplevelsen på sin Facebook-side:

«Katten har vært død lenge og har hengt synlig (for huseier og naboer) midt i et byggefelt hvor mange folk bor. Ingen har gjort noe med saken eller katten før vi satt i gang dette», skriver hun.

IKKE MED: Siv Meyer, kjent fra «Ex on the Beach» og «Ex and the City» forteller hvorfor hun ikke blir å se i den fjerde sesongen. Video: Rød Løper Vis mer

Hun eier selv katt, og synes det er trist å tenke på skjebnen akkurat dette husdyret møtte. Meyer har også delt flere bilder av den avdøde katten, som bærer preg av å ha hengt i treet en stund. Det er ikke kjent om det har skjedd noe kriminelt, eller om katten døde på greinen.

Hun mener det er særdeles bekymringsverdig at ingen har tatt tak i problemet før nå.

«Det er bekymringsverdig. Vi kontaktet politiet med en gang, men de mente dette ikke var alvorlig nok til å gjøre noe med. Vi kontaktet derfor Mattilsynet, men de hadde stengt. Dyrebeskyttelsen kunne ikke gjøre noe før Mattilsynet og politiet ga dem ordre», skriver hun videre.

BURDE OBDUSERES: Meyer mener katten burde obduseres om det er mulig. Foto: Privat
BURDE OBDUSERES: Meyer mener katten burde obduseres om det er mulig. Foto: Privat Vis mer

Kan ikke hente den

Meyer sier følgende om saken til Se og Hør:

- De har bare sagt at de skal sjekke opp i saken, men ikke noe mer. De sa først at det ikke var noe å gjøre med katten, fordi den var død. Men jeg tvang dem til å hente katten for å obdusere den, sier hun, og fortsetter:

- De sa at de skulle finne ut av om de kunne obdusere den i løpet av dagen i dag. De skulle også sjekke om den var chippet. Dersom de ikke gjør det, reiser jeg selv til dyrlegen for å fikse opp i dette.

DÅRLIG DATE: «Ex on the Beach»-Siv Meyer er på date med Tommy i Viafree-serien «Cash/date». Det gikk ikke så bra. Video: Viafree / Rød Løper Vis mer

På Facebook oppfordrer hun følgerne sine til å sende inn en bekymringsmelding anonymt til Mattilsynet, for å legge press på dem.

Se og Hør har vært i kontakt med Mattilsynet. Avdelingssjef i Sør-Rogaland, Sirdal og Flekkefjord, Ann-Christin Skretting, forteller følgende i en kommentar:

- Mattilsynet har mottatt bekymringsmeldinger om den døde katten. Alle bekymringsmeldinger som kommer inn til Mattilsynet blir vurdert, men vi har dessverre ikke mulighet til å reise ut for å hente døde kjæledyr.

Dermed blir ikke katten hentet av dem. Hva som skjer med katten videre nå, vil bare tiden vise.

LES OGSÅ: Fant kjærligheten etter innspillingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer