Gigi Hadid:

Moteshowet gikk ikke helt som planlagt

Avslører hva som gikk galt.

UHELL: Gigi Hadids antrekk ble ikke helt som det skulle da hun gikk på catwalken for Marc Jacobs. Foto: NTB Scanpix
UHELL: Gigi Hadids antrekk ble ikke helt som det skulle da hun gikk på catwalken for Marc Jacobs. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Supermodellen Gigi Hadid (24) har i løpet av karrieren allerede rukket å gå på catwalken for flere av verdens største motehus. Under New York Fashion Week denne uken var hun derfor selvskreven, og gikk blant andre for Marc Jacobs' - da han viste frem sin nye kolleksjon for neste sommerhalvår.

Selv om modellene som går under visningene ofte har mengder med trening på CV-en, er det ikke alltid showene går som planlagt, noe Gigi denne uken fikk erfare, ifølge Page Six.

Uten sko

24-åringen viste nemlig frem en lyseblå, knelang kjole med matchende hatt til, men i motsetning til de andre modellene, gikk Gigi barbent.

Det amerikanske nettstedet skriver nå at det ikke var helt tilfeldig. Ifølge showets stylist, Katie Grand, handlet skomangelen om en aldri så liten feil på bakrommet før showstart.

Saken fortsetter under bildene.

UTEN SKO: Det så tilsynelatende ut til at Gigi brydde seg fint lite om at hun manglet sko. Foto: NTB Scanpix
UTEN SKO: Det så tilsynelatende ut til at Gigi brydde seg fint lite om at hun manglet sko. Foto: NTB Scanpix Vis mer
PROFESJONELL: Gigi gikk på catwalken som om ingenting var galt. Foto: NTB Scanpix
PROFESJONELL: Gigi gikk på catwalken som om ingenting var galt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
ALENE: Gigi ser ut til å være den eneste uten sko under visningen. Foto: NTB Scanpix
ALENE: Gigi ser ut til å være den eneste uten sko under visningen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Katie har delt et klipp av Gigi på sin Instagram-profil, og skriver følgende:

«Det er en liten forklaring som hører til dette klippet. I den første 'finalen' av Marcs show knakk hælen til Gigi. Hvis du ser bilder fra første gang hun går, så ser du henne med lange sølvsokker i hvite lærhæler», skriver stylisten, som legger til at hælen på den ene skoen knakk, og at de derfor ikke så noen annen løsning enn å la henne gå barbent.

Gigi selv skriver på Instagram at «feil i garderoben kan føre til magiske øyeblikk». Samtidig takker den 24 år gamle modellen Marc Jacobs for å inkludere henne i showet sitt.

Deiset i bakken

Sammen med lillesøsteren Bella Hadid (22), har Gigi vokst frem til å bli en av verdens mest ettertraktede modeller. De er stadig i reklamer, på magasinforsider og på catwalken, og i likhet med Gigi har også lillesøsteren fått erfare at moteshow ikke alltid blir helt som planlagt.

Da hun gikk under en visning for designer Michael Kors for tre år siden, gikk det nemlig skikkelig galt. 22-åringen snublet og falt mens publikum måpte - og dokumenterte det stygge catwalk-uhellet.

Trolig var det de skyhøye platåskoene Bella hadde på føttene som fikk henne til å miste balansen og deise i bakken under motevisningen. Ifølge Daily Mail var hælene i overkant av 15 centimeter høye.

Den nå erfarne modellen så ut til å ta hendelsen med knusende ro og fikk kommet seg opp på bena igjen og fortsatt showet.

HYLLES: Modellen Ashley Graham (29) har de siste åra vært på «alles» lepper. Med flere opptredener på catwalker rundt om, egen undertøyskolleksjon og forsideintervjuer med blant annet Sports Illustrated, har 29-åringen etablert seg som en av verdens mest omtalte modeller. Video: Addition Elle Les saken her: http://bit.ly/2eeEFAq Vis mer

LES OGSÅ: Modellen i Twitter-krangel etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer