Møtes igjen på festival

De syv artistene fant én dag i sommer da alle var ledige.

HOLDER KONSERT: Gjengen fra «Hver gang vi møtes» skal opptre på Norwegian Wood-festivalen i Oslo. Fra venstre;Øystein Dolmen, Jan Eggum, Elvira Nikolaisen, Halvdan Sivertsen, Øyvind «Vinni» Sauvik, Anne grete Preus og Bertine Zetlitz. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
HOLDER KONSERT: Gjengen fra «Hver gang vi møtes» skal opptre på Norwegian Wood-festivalen i Oslo. Fra venstre;Øystein Dolmen, Jan Eggum, Elvira Nikolaisen, Halvdan Sivertsen, Øyvind «Vinni» Sauvik, Anne grete Preus og Bertine Zetlitz. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Musikkprogrammet «Hver gang vi møtes» der syv etablerte artister hyller hverandre ble en stor suksess for TV2 tidligere i år.

Nordmenn benket seg foran TV-skjermen for å se Øystein Dolmen, Anne Grete Preus, Jan Eggum, Bertine Zetlitz, Vinni, Elvira Nikolaisen og Halvdan Sivertsen tolke hverandres sanger. Et høydepunkt for mange var rapperen Vinnis tolkning av Sivertsens låt «Sommerfugl i vinterland».


Nå møtes de syv igjen – på scenen under Norwegian Wood-festivalen i sommer. Det skal ha vært vanskelig å finne én dato som var mulig for alle, men nå er det bestemt at de syv opptrer på festivalen på Frognerbadet 14. juni.

- Dette er syv forskjellige artister med syv forskjellige karrierer, familier og egne sommerplaner, så vi er utrolig glade for at det klaffet denne torsdagen. Det har vært utrolig mange tekstmeldinger, e-poster og telefoner, for å få alt på plass, men det gikk til slutt, sier Norwegian Wood-general Jørgen Roll til VG.

Det er ennå usikkert hvordan sceneoppsettet blir, men festivalarrangørene har satt sammen en konseptgruppe for å løse opplegget.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har mistet en stor del av livet mitt   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer