Møtes igjen på festival

De syv artistene fant én dag i sommer da alle var ledige.

HOLDER KONSERT: Gjengen fra «Hver gang vi møtes» skal opptre på Norwegian Wood-festivalen i Oslo. Fra venstre;Øystein Dolmen, Jan Eggum, Elvira Nikolaisen, Halvdan Sivertsen, Øyvind «Vinni» Sauvik, Anne grete Preus og Bertine Zetlitz. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
HOLDER KONSERT: Gjengen fra «Hver gang vi møtes» skal opptre på Norwegian Wood-festivalen i Oslo. Fra venstre;Øystein Dolmen, Jan Eggum, Elvira Nikolaisen, Halvdan Sivertsen, Øyvind «Vinni» Sauvik, Anne grete Preus og Bertine Zetlitz. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2 Vis mer
SEOGHØR.NO: Musikkprogrammet «Hver gang vi møtes» der syv etablerte artister hyller hverandre ble en stor suksess for TV2 tidligere i år.

Nordmenn benket seg foran TV-skjermen for å se Øystein Dolmen, Anne Grete Preus, Jan Eggum, Bertine Zetlitz, Vinni, Elvira Nikolaisen og Halvdan Sivertsen tolke hverandres sanger. Et høydepunkt for mange var rapperen Vinnis tolkning av Sivertsens låt «Sommerfugl i vinterland».


Nå møtes de syv igjen – på scenen under Norwegian Wood-festivalen i sommer. Det skal ha vært vanskelig å finne én dato som var mulig for alle, men nå er det bestemt at de syv opptrer på festivalen på Frognerbadet 14. juni.

- Dette er syv forskjellige artister med syv forskjellige karrierer, familier og egne sommerplaner, så vi er utrolig glade for at det klaffet denne torsdagen. Det har vært utrolig mange tekstmeldinger, e-poster og telefoner, for å få alt på plass, men det gikk til slutt, sier Norwegian Wood-general Jørgen Roll til VG.

Det er ennå usikkert hvordan sceneoppsettet blir, men festivalarrangørene har satt sammen en konseptgruppe for å løse opplegget.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har mistet en stor del av livet mitt