Møter Pamela i kjendis-Big Brother

- Produsentene håper de vil krangle så busta fyker.

BLIR REALITYKONKURRENTER: «American Pie»-stjernen Tara Reid skal konkurrere mot David Hasselhoffs eks-kone i den britiske kjendisutgaven av realityserien «Big Brother». Foto: Stella Pictures
BLIR REALITYKONKURRENTER: «American Pie»-stjernen Tara Reid skal konkurrere mot David Hasselhoffs eks-kone i den britiske kjendisutgaven av realityserien «Big Brother». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mens kanalen TV 2 Bliss snart setter i gang med en ny norsk sesong av realityserien «Big Brother», er britene mest opptatt av å lage kjendisversjoner av samme program.

Nå håper TV-kanalen Channel 5 på tidenes beste seertall etter at skuespilleren og den beryktede partyjenta Tara Reid har sagt ja til å flytte inn i realityhuset.

Reid - som er best kjent fra de to første «American Pie»-filmene - skal blant annet bo sammen med ekskona til «Baywatch»-stjernen David Hasselhoff, Pamela, og det er dette produsentene håper vil få folk til å flokke rundt TV-skjermene.

- Begge to er veldig sterke personligheter og produsentene håper de vil krangle så busta fyker, sier en kilde til The Sun.

Pamela Bach Hasselhoff skal ha sikret seg en mulighet til å forlate realityhuset etter fem dager. Det er ikke kjent om Reid har samme klausul i sin kontrakt.

De to blondinene er imidlertid ikke de eneste sterke personlighetene i kjendis-serien.

Ifølge The Sun har blant annet Whitney Houstons eks-mann Bobby Brown, den skandaleombruste tidligere Atomic-Kitten sangeren Kerry Katona og de irske pop-tvillingene i gruppen Jedward takket ja til å flytte inn under samme tak.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg har ødelagt sjansen til å få barn.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer