Pernilla Wahlgren:

Møter motgang: - Helt feil

Den svenske stjernen åpner opp om renoveringen.

FEIL: Pernilla Wahlgren deler detaljer om byggeprosjektet på Lidingö. Her sammen med datteren Bianca Ingrosso. Foto: Björn Lindahl / Aftonbladet / NTB
FEIL: Pernilla Wahlgren deler detaljer om byggeprosjektet på Lidingö. Her sammen med datteren Bianca Ingrosso. Foto: Björn Lindahl / Aftonbladet / NTB Vis mer
Publisert

For tiden bygger den svenske popstjernen Pernilla Wahlgren (54) sin drømmevilla på øya Lidingö i Stockholm.

Det er imidlertid ikke til å stikke under stol at store byggeprosjekt kan by på motgang, noe som også 54-åringen har fått kjenne på i løpet av arbeidet med luksusvillaen.

Det pågående byggeprosjektet skal nemlig være alt annet enn en dans på roser. Det forteller hun i en ny episode av podkasten Wahlgren & Wistam, som sangfuglen har sammen med programleder Sofia Wistam (56).

KJÆRESTEN: Pernilla Wahlgren har fått seg kjæreste og nå viser hun ham frem i «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

- Tenkt helt feil

Den luksuriøse villaen som begynner å ta form, skal etter planen bli 300 kvadratmeter stor med mye lys og åpne rom. Prosjektet har likevel tatt mye lenger tid enn det sangfuglen først beregnet.

Snart skal blant annet hvitevarer til kjøkken og bad leveres til huset, men villaens beliggenhet skal ha skapt et hinder i denne delen av byggeprosjektet.

- Nå er det snart på tide at kjøkken og bad og alle de store tingene skal leveres, men de kommer ikke opp til huset. Jeg må leie en kran for å få dem inn i huset. Hvor mye koster det liksom?, spør Wahlgren.

I forbindelse med dette kommer hun med en oppfordring til de av følgerne sine som vurderer å bygge hus.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

- Til dere som skal bygge hus på et fjell - tenk dere om én gang til, forteller Wahlgren.

Hvem som har skyld i forsinkelsene og motgangene utdyper ikke 54-åringen ytterligere, men legger til at det er visse mennesker som har «tenkt helt feil» i forbindelse med byggeprosessen.

- Skeptisk

Da med-verten Wistam spør Wahlgren om hun har en dato for når luksusvillaen skal stå klar, svarer hun:

- Akkurat når føler jeg meg skeptisk, og tror ikke på noe når de sier visse datoer. Jeg mistenker at jeg kommer til å flytte inn i noe slags provisorisk - at huset kommer til å stå klart men at tomten kommer til å se helt for jævlig ut.

BRANN: Sommeren tok en dramatisk vending for Lilli Bendriss da hun måtte evakuere boligen sin i Marbella. Les hele saken på Se og Hør Pluss. Video: Privat/Jacob Geir Grimsmo Vis mer

Hun er likevel optimistisk og legger til at hun tror at villaen kommer til å bli bra når den endelig står klar.

LES OGSÅ: Skal kjøpe hytte i Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer