- Møter jeg en som er verdig en Lord er sex greit

Audun Sørseth hevder han kan få sex på ti minutter i «Paradise Hotel».

SJEKKER INN: Labinot Haziri, Casper Levin Thoresen, Christer Reiersøl, Ole Fredrick Karlsen og Audun Dromnes Sørseth. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
SJEKKER INN: Labinot Haziri, Casper Levin Thoresen, Christer Reiersøl, Ole Fredrick Karlsen og Audun Dromnes Sørseth. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

SEOGHØR.NO: I torsdagens episode av «Paradise Hotel» snek fem nye gutter seg inn i løpet av natten, og la seg i sengene til jentene, som ikke merket noen ting.

Om det kommer til å bli hett under lakenet, er foreløpig uvisst, men gutta som sjekker inn virker å ha god selvtillit når det kommer til sex.

- Å ha sex på TV gjør meg ingenting så lenge jeg møter en jente som er verdig en Lord, forteller Audun Dromnes Sørseth til Seoghør.no, som går under navnet «Lord Audun».

Sammen med Christer Reiersøl, Ole Fredrick Karlsen, Casper Levin Thoresen og Labinot Haziri, sjekker Sørseth inn med høye tanker om oppholdet.

Dersom deltagerne virkelig hadde gått inn for å få sex inne på hotellet, hadde det ikke tatt dem lang tid.

- Det tar meg ti minutter, sier Sørseth.

- Tar nok ikke veldig lang tid, kanskje under en dag, forteller Haziri til Seoghør.no.

- Første natta, sier Levin Thoresen.

Se episode to av vår «Paradise»-spesial øverst i saken. Se klippet med de nye guttene her.Mandag sendes første episode med de nye guttene. Om noen får sin spådom oppfylt, må man vente og se.

- Det er en grunn til at jeg har Lord-tittel. Så det er ingen hemmelighet at jeg har stor selvtillit, noe som betyr stor makt. Norge fortjener å bli kjent med Lord Sørseth, sier Audun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Her er de nye Paradise-gutta