«Motepolitiet» hjelper Gwyneth

- Gwyneth er ikke bare et pent ansikt, hun er også utrolig sympatisk og profesjonell, sier ansvarlig makeupartist for Max Factor Jan Thomas.

JOBBER SAMMEN: Tidligere har superstjerner som Gisele Bündchen (32), Madonna (54) og Carmen Electra (40) vært Max Factors fjes utad, og Jan Thomas er veldig fornøyd med at valget falt på Paltrow denne gangen.
JOBBER SAMMEN: Tidligere har superstjerner som Gisele Bündchen (32), Madonna (54) og Carmen Electra (40) vært Max Factors fjes utad, og Jan Thomas er veldig fornøyd med at valget falt på Paltrow denne gangen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag ble det kjent at Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow (39) er Max Factors nye ansikt utad. Men det som ikke ble avslørt, er at det er Se og Hørs eget motepoliti Jan Thomas Mørch Husby (45) som har gjort Paltrows vakre makeup!

- Jeg er kjempeglad for at det er Gwyneth som ble valgt, for hun er virkelig «The Girl Next Door». Hun er også litt nordisk av utseende med blondt hår og blå øyne. En naturlig skjønnhet som jeg tror veldig mange kan relatere seg til, sier Jan Thomas til Seoghør.no.

Jan Thomas er vant til å menge seg med Hollywood-eliten etter å ha bodd og arbeidet med dem i Los Angeles i over 20 år. Som fast stylist under Nobels fredspris har han i tillegg jobbet med store navn som Scarlett Johansson (27), Sharon Stone (54), Uma Thurman (42), Helen Mirren (67) og Anne Hathaway (29).

Likevel synes kjendisstylisten at det var en ære å få lov til å designe tre globale «hovedlook» for Paltrows nye Max Factor-kampanje. Og han beskriver tobarnsmoren som en «jordnær jente med bein i nesa».

- Gwyneth er ikke bare et pent ansikt, hun er også utrolig sympatisk og profesjonell. Hun har satt seg ordentlig inn i rollen som ambassadør for Max Factor. Samtidig er hun en tøff forretningskvinne og en meget bestemt dame som gir klar beskjed hvis det er noe hun ikke liker, avslører han.

I løpet av kort tid har Jan Thomas vært med Paltrow og Max Factor på fotoshoot i Paris, på reklameinnspilling i LA - og nå til den store globale lanseringen av Paltrow som nytt Max Factor-fjes i Berlin. Selv om det er svært hektisk under opptakene, og det hele tiden vrimler av folk på settet, har altså likevel duoen fått tid til å bli kjent.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg blir SÅååååååå provosert

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer