- Motebransjen stjal smilet mitt

Alle har lurt på hvorfor hun ikke smiler mer.

SE HER SMILER HUN: På 90-tallet var Victoria kjent som «Posh Spice» med Spice Girls, og hadde ingen problemer med å smile.  Foto: Fame Flynet
SE HER SMILER HUN: På 90-tallet var Victoria kjent som «Posh Spice» med Spice Girls, og hadde ingen problemer med å smile. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Victoria Beckham (38) nølte ikke med juble og smile foran kameraene da hun ble kjent som «Posh Spice» i jentebandet Spice Girls på 90-tallet.

Men de siste årene har smilene til designeren har blitt så sjelden vare at det skaper overskrifter hver gang hun gjør det. Sist gang var det en delfin som måtte til, for at Victoria kunne trekke litt på smilebåndene.

Nå avslører Victoria at hun bevisst endret stil da hun satset på en motekarriere.

- Jeg tror jeg sluttet å smile når jeg begynte i motebransjen. Jeg har skapt en slags personlighet som ikke gir et fullverdig bilde av meg. Hvor jeg på en måte beskytter meg selv ved å sette opp en mental mur. Før pleide jeg å smile i en hel masse bilder. Motebransjen stjal smilet mitt, sier hun til bladet Glamour.

Victoria - som skal planlegge å bli gravid igjen under OL i London - innrømmer at hun imidlertid kan bli lei av sitt alvorlige ansikt på bilder.

- Av og til ser jeg på bildene av meg og tenker «Din deprimerte ku!», men jeg tror rett og slett det er slik ansiktet mitt er. Hvis folk liker hvordan jeg ser ut, fantastisk, hvis ikke er det også greit. Det er rett og slett slik ansiktsstrukturen slik min er, sa hun til GMTV.   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tråkker i salaten hver gang hun snakker 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer