Mote-Norge går videre etter terrorangrepene

- Deilig å se at folk smiler igjen, sier Kathrine Sørland.

MÅ KOMME SEG VIDERE: Programleder og modell Katrine Sørland sier til Seher.no at hun har vansker med å ikke tenke på terrorangrepene. Hun understreker at samhold og ettertanke er viktig, men innrømmer at det er deilig å se folk smile igjen.  Foto: Stella Pictures
MÅ KOMME SEG VIDERE: Programleder og modell Katrine Sørland sier til Seher.no at hun har vansker med å ikke tenke på terrorangrepene. Hun understreker at samhold og ettertanke er viktig, men innrømmer at det er deilig å se folk smile igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se alle bildene fra åpningen av Oslo Fashion Week nederst i saken!

SEHER.NO: Bare uker etter terrorangrepene 22.juli arrangeres Oslo Fashion Week 2011 i gåavstand fra Regjeringskvartalet i Oslo sentrum. Åpningsshowet ble nemlig holdt i Posthallen ved Kvadraturen.

Innimellom diskusjoner om motetrender og antrekksvalg ble det også tid for kjendis-damene til å uttrykke hvor viktig det er å være tilstede på et slikt arrangement:

- Det er jo tragisk det som har skjedd, og mine tanker går til ofrene og de pårørende, men det er samtidig viktig å fortsette hverdagen, sier  Pia Haraldsen (30) til Seher.no, og blir backet opp av mamma Jasmin Haraldsen (57).

- Ofrene vil alltid være i hjertene våre, men vi er nødt til å se fremover. Det som har skjedd vil aldri bli glemt, men det er viktig å ikke stoppe å leve, sier hun til Seher.no

Kathrine Sørland (31), som for anledningen var kledd i Lindex-antrekk, synes det er viktig å vie oppmerksomhet til norske designere og det norske samholdet.

- Det er så deilig å se at folk smiler igjen! Jeg sliter med å la være å tenke på det som har skjedd, men det er samtidig viktig å vise fellesskapsfølelse og livsglede, sier hun til Seher.no.

For Linni Meister (26) er det viktig å ta en dag av gangen.

- Hendelsene er noe av det mest grusomme som har skjedd, men vi kan ikke stoppe å leve. På et slikt event som dette kan vi være med på å hylle dem vi har mistet, sier Linni alvorstynget til Seher.no

«Hjelp, vi er i filmbransjen»-skuespiller Jenny Skavlan (25) påpeker at sporten og musikken har gått videre etter terroramgrepene gjennom arrangementer som Norway Cup og Øyafestivalen, og mener derfor at motebransjen også bør gjøre det samme.

- Jeg synes det er bra å kunne samles her, det er mange kjente her jeg ikke har sett siden før sommeren. Så det er en anledning til å kunne få snakke om det som er skjedd, ved siden av mote, sier hun alvorlig til Seher.no.

En tydelig forelsket Mariann Thomassen (32) har i likhet med de andre kjendisdamene et klart budskap:

- Det er så forferdelig det som har skjedd, og det er så viktig at vi aldri, aldri glemmer. Men det er også viktig at vi fortsetter å leve, sa Thomassen til Seher.no - før hun smatt inn på OFW-åpningsshowet arm i arm med kjæresten Jørgen El Fakiri (31).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Silvias far var nazist

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer