Heidi Klum får kritikk for toppløsbilde:

- Motbydelig! Tenk på barna

Supermodellens feriebilde får enkelte til å se rødt.

NYGIFTE: Heidi Klum og ektemannen Tom Kaulitz befinner seg for tiden på bryllupsreise. Men det er ikke alle bildene modellen deler fra turen som faller i god jord hos fansen. Her er paret avbildet kort tid før bryllupsfeiringen på Capri nylig. Foto: NTB Scanpix
NYGIFTE: Heidi Klum og ektemannen Tom Kaulitz befinner seg for tiden på bryllupsreise. Men det er ikke alle bildene modellen deler fra turen som faller i god jord hos fansen. Her er paret avbildet kort tid før bryllupsfeiringen på Capri nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et par uker siden kom nyheten om at Heidi Klum (46) hadde giftet seg med sin 16 år yngre musikerkjæreste Tom Kaulitz (29) - for andre gang.

Bryllupet fant sted foran familie og venner på luksusyachten Christina O ved den italienske øya Capri, og supermodellen var ikledd en stroppeløs, hvit brudekjole med avtagbare puffermer og et slør.

koser turtelduene seg i hverandres selskap som nygifte, og befinner seg for tiden på bryllupsreise i Europa.

Klum har delt en rekke bilder på sosiale medier fra ferien sammen med sin kjære, hvor de nyter late dager på sjøen. Men det er spesielt ett bilde som har vakt oppsikt. Nemlig et bilde i svarthvitt hvor hun poserer toppløs, der brystvortene kommer til syne.

- Alt jeg ser er VANN, har supermodellen skrevet som tekst.

«Motbydelig»

Bildet har i skrivende stund fått mer enn 400 000 likerklikk og over 9000 kommentarer.

Og 46-åringen, som er mamma til barna Leni (15), Henry (14), Johan (12) og Lou (9), må tåle en rekke kritiske utsagn fra fans og følgere som tydelig lar seg provosere av nakenheten.

- Alt jeg ser er midtlivskrise, skriver en bruker.

- Måtte du ta det så langt? Du har barn... Dette er unødvendig! mener en annen.

- Dette er ikke Playboy, Heidi!

- Motbydelig! Tenk på de stakkars barna, hisses det.

- Billig og smakløst! Claudia Schiffer har mye mer stil, hevder enda en.

- Tenker du noen gang på hvor pinlig oppførselen din er for barna dine? De kan bli mobbet av klassekamerater! Jeg unner deg lykke, men ingen kvinne trenger hele tiden å være (halv)naken i offentligheten når man har fire tenåringsbarn hjemme.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Hyller Heidi

Andre tar derimot supermodellen i forsvar.

- Tenk at folk trigges av brystvorter. Wow. Så uanstendig! Ro dere ned alle sammen, og slutt å gjøre en så stor ting ut av kvinnekroppen. Punktum!

- Vi elsker selvsikre kvinner, skrytes det.

- Lol, mitt største spørsmål er hvordan dere kan tro at det er opp til dere å bestemme hva hun ønsker å publisere eller ikke. Hun er en voksen kvinne som omfavner kroppen sin, og hvorfor spiller det noen rolle om hun deler dette. Det har hun all rett til. La kvinner være i fred!!! Hvis dere ikke liker bildene hennes, så slutt å følge henne, for livet hennes kommer til å fortsette med eller uten deres irrelevante hatkommentarer.

Vis mer

- Jeg er nudist

Selv har Heidi Klum aldri lagt skjul på at hun kommer fra en frigjort familie med foreldre som tok henne med seg på nudiststrender i barndommen.

- Jeg vokste opp med å dra på nudiststrender med foreldrene mine, så jeg er nudist. Jeg har ikke noe som helst problem med nakenhet. Når jeg drar på en strand, så drar jeg til et lite folksomt sted og da liker jeg å gå toppløs, har hun tidligere uttalt, ifølge Contact Music.

Klum har også fortalt at faren hennes, Gunther, filmet alle fire fødslene hennes, og at begge foreldrene er svært frigjorte.

- De går fremdeles rundt nakne. Jeg mener, det er ikke som om vi er hippier og løper rundt nakne hele tiden, men om de tilfeldigvis er i det samme rommet som meg og skifter, eller noen kommer ut av dusjen, er de ikke akkurat sånn: «Herregud, nei, lukk døren!», har Klum tidligere avslørt.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Brøt loven?

Det var i begynnelsen av denne måneden at Heidi og «Tokio Hotel»-gitaristen Tom Kaulitz, som hun ble kjæreste med våren 2018, ga hverandre sine ja for andre gang.

Toppløsbildet av bruden er derimot ikke den eneste kritikken som har blitt rettet mot ekteparet mens de koser seg på bryllupsreisen.

I løpet av ferien på den italienske øya besøkte nemlig duoen den populære turistattraksjonen Grotta Azzurra, eller «den blå grotte» på norsk, og her tok de seg en svømmetur i det blå vannet.

Nå venter en saftig bot på dem, ifølge RadarOnline.

Italiensk lov sier nemlig at mens det å kjøre båt til grotten er fullt lovlig, er det strengt forbudt å svømme i vannet.

- I går kveld rundt 17:30 dro Heidi Klum og noen venner, de var rundt 20 personer, til den blå grotte, der hun tok seg et bad. Som vi vet er dette forbudt, og denne gangen ventet italiensk politi på utsiden, der de ble stoppet, het det i en italiensk uttalelse, ifølge nettstedet.

Imidlertid delte Klum nylig et bilde på Instagram der hun svømmer i en grotte, fulgt av teksten «Dette er ikke den blå grotte» - noe som kan tolkes som en avkreftelse på at hun og ektemannen svømte i den forbudte grotten.

Se flere bilder fra duoens bryllupsreise nedenfor:

Se dette innlegget på Instagram

Topless posing for my husband 😍

Et innlegg delt av Heidi Klum (@heidiklum)

Se dette innlegget på Instagram

Yummy 😋 good morning 🤪

Et innlegg delt av Heidi Klum (@heidiklum)

View this post on Instagram

🤗🥰❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

LES OGSÅ: Dette sier Liam Hemsworth etter sjokkbruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer