INGEN BABYMAGE: Jennifer Aniston var slank og veltrent da hun viste frem bikinikroppen i Mexico, og det var ingen antydning til en voksende babymage.  Foto: FameFlynet
INGEN BABYMAGE: Jennifer Aniston var slank og veltrent da hun viste frem bikinikroppen i Mexico, og det var ingen antydning til en voksende babymage. Foto: FameFlynetVis mer

Motbeviser babyryktene

Gravideryktene har lenge svirret rundt Jennifer Aniston, men ble avvist da skuespilleren kastet klærne i Mexico.

SEOGHØR.NO: Amerikanske medier har i lang tid ventet på at Jennifer Aniston (43) skal annonsere at hun venter barn. Skuespilleren virker lykkelig sammen med forloveden Justin Theroux (41), og har aldri lagt skjul på at hun ønsker å stifte familie.

Hun skal derimot ha blitt rasende da gravideryktene begynte å svirre. 

Julen feiret hun og forloveden sammen på en romantisk tur til Cabo i Mexico. Aniston så helt fantastisk ut i en liten rosa bikini, og viste frem sin veltrente mage - uten tegn til noen babymage. 

- Mandag tok gravideryktene rundt Jennifer Aniston en brå slutt da hun viste sin trente (og flate!) mage i en liten rosa bikini, skriver nettstedet Radaronline. 

«Friends»-stjernen var ikke den eneste som viste frem stjernekroppen. Theroux så sprek og veltrent ut og viste frem vaskebrettet og sine mange tatoveringer. 

Flere stjerner har valgt å feire julen i varme strøk. George Clooney og kjæresten Stacy Keibler har også tilbrakt ferien i Cabo.  
LES OGSÅ: Ber Jennifer kutte kontakten med Brad