- Møt vår lille baby Milan

Shakira viste frem sin nyfødte sønn på Facebook.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I september avslørte «Hips Don’t Lie»-stjernen Shakira (35) at hun og kjæresten Gerard Piqué (25) skulle bli foreldre for første gang. Forrige tirsdag kom en liten gutt til verden.
- Vi er lykkelig som kan annonsere at Milan Piqué Mebarak, sønn av Shakira Mebarak og Gerard Piqué ble født 22. januar klokka 21.36 i Barcelona i Spania, sto det på popstjernens hjemmeside.

Mandag fikk verden se den lille gutten for første gang, da Shakira la ut bilde av far og sønn på Facebook. 

- Møt vår lille baby Milan, skriver sangeren under bildet der pappa Gerard forsiktig kysser den nyfødte gutten på kinnet. 

Bildet gikk raskt sin seiersgang på det sosiale nettstedet. I løpet av ti minutter hadde bildet over 200 000 likes og 6000 kommentarer.   

Den colombianske skjønnheten bekreftet forholdet til Gerard i mars 2011, to måneder etter at det ble slutt med forloveden Antonio de la Rua. Piqué er fotballstjerne og spiller på Barcelona i Spania, og sønnen Milan har allerede blitt supporter.

- Navnet Milan betyr kjære, kjærlig og nådig på slavisk, ivrig og arbeidsom på gammelt italiensk og forening i sankrit. Lille Milan ble medlem av FC Barcelona da han ble født, akkurat som faren sin.

Paret annonserte allerede i desember at de hadde fått barn, men det hele viste seg å være en spøk. 

LES OGSÅ: Saksøkes for 600 millioner kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer