Møt "The Addicts"

Tre rockestjerner, en avveningsklinikk... Pete Doherty fant fort tonen med musikerne fra Keane og The Darkness.

SUPERGRUPPE: Keanes Tom Chaplin, The Darkness Justin Hawkins og Pete Doherty fikk fart i allsangen på avvenningsklinikken The Priory. MONTASJE
SUPERGRUPPE: Keanes Tom Chaplin, The Darkness Justin Hawkins og Pete Doherty fikk fart i allsangen på avvenningsklinikken The Priory. MONTASJE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kreative!

Kate Moss kjæreste traff Keane-sanger Tom Chaplin (27)  og The Darkness-gitarist Justin Hawkins (31) da han ble tvangsinnlagt på den eksklusive klinikken The Priory for alkohol- og narkotikamisbruk. Sammentreff?

Selv om de tre knapt hadde møtt hverandre før, tok det ikke lang tid før de begynte å øve og å skrive sanger sammen.

- Pete har blitt spesielt god venn med Justin, og har bedt ham om å opptre sammen med sitt band Babyshambles denne helgen, sier en kilde til nettstedet Contactmusic.

Doherty (27) skal også ha ledet sangen på klinikkens gruppemøter, mens Chaplin moret seg ved pianoet og Hawkins kompet på gitar.

Om samarbeidet mellom de tørste rockerne fører til en felles plate er usikkert, men her et forslag til låter de kan spille inn:

Whisky River - Willie Nelson

Øl - Jokke & Valentinerne

Sex and Drugs and Rock and Roll - Ian Dury & The Blockheads

Whisky In The Jar - Thin Lizzy

Streams of Whisky -The Pogues

Whiskey Heaven - Fats Domino

Cocaine - Eric Clapton

Brown Sugar - The Rolling Stones

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer