Møt «Nicky from the block»

Nicole Richie kledde seg ut som Jennifer Lopez på halloweenfest i helgen.

JLO: Nicole Richie hadde kledd seg ut som Jennifer Lopez i anledning Kate Hudsons halloweenfest i helgen. Foto: All Over Press
JLO: Nicole Richie hadde kledd seg ut som Jennifer Lopez i anledning Kate Hudsons halloweenfest i helgen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se stor bildeserie av de andre kjendisene sine halloween-kostymer nederst i saken!

SEHER.NO: I helgen som var feiret de amerikanske kjendisene den tradisjonsrike allehelgensaften, bedre kjent som «halloween», og det sto ikke på berømmelighetenes oppfinnsomhet når det kom til kostymene.

På skuespillerinne Kate Hudsons (32) halloweenfest hadde TV-personlighet Nicole Richie (30) originalt nok kledd seg ut som kjendis-kollega Jennifer Lopez (42). Ikledd den ikoniske rosa flanelltreningsdressen, pilotbriller, oppsatt hår, Louis Vuitton-vesken på fanget og øredobber i klassen «oversized» var det få som klarte å skille Richie fra JLo.

Noen dager i forveien hadde 30-åringen kommet med denne bønnen til sine facebook-venninner:

- Jenter, kan vi love hverandre at vi ikke kler oss utfordrende ved denne halloween?

«Glee»-stjernen Lea Michele (25) hadde også hentet inspirasjon fra en av sine skuespillerkollegaer. Hun hadde nemlig kledd seg ut som Natalie Portman (30) sin rollefigur, den hvite svanen, i fra filmen «Black Swan».

Lekenheten og fantasien er det iallefall ingenting å si på for Hollywood-kjendisenes halloween-kostymer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikset tennene etter sjokkbildene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer