Møt Mr. og Mrs. Oosterhouse!

Amy Smart falt pladask for TV-snekker Carter Oosterhouse. Denne helgen giftet de to seg.

FORELSKA: Amy Smart og Carter Oosterhouse rett etter at forlovelsen ble kjent i april. 10.september giftet de to seg i Michigan i USA. Foto: All Over Press
FORELSKA: Amy Smart og Carter Oosterhouse rett etter at forlovelsen ble kjent i april. 10.september giftet de to seg i Michigan i USA. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Starsky & Hutch»-stjernen Amy Smart (35) stilte i en nydelig kreasjon av Caroline Herrera da hun denne helgen sa «I do» til Carter Oosterhouse, kjæresten gjennom de siste ti månedene.


Paret giftet seg i midtvestbyen Michigan med hele 215 gjester tilstede.

- Han er derfra og mine foreldre bor der, så det har vært som mitt andre hjem siden jeg var liten, fortalte bruden til US Magazine.


Amy og Carter møttes på en «grønt miljø»-veldedighetsevent i november i fjor, og forlovet seg fem måneder senere.

- Det ser ut som om TV-snekkeren Carter Oosterhouse kan bygge mer enn bare hyller. Nå bygger han et varig forhold med skuespilleren Amy Smart, skrev nettstedet People den gang.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se, han kysser dansepartneren på rumpa!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer