ARTISTNAVN: Linni, Aylar og Helene har alle pyntet litt på navnene sine. Foto: Stella Pictures/SCANPIX
ARTISTNAVN: Linni, Aylar og Helene har alle pyntet litt på navnene sine. Foto: Stella Pictures/SCANPIX Vis mer

Møt Linn Irene, Sharareh og Anne-Helene!

Her er glamourmodellenes egentlige navn!

Publisert
SEHER.NO: André Bjerke skrev bøker under pseudonymet Bernhard Borge, og Sven Elvestad tok i bruk navnet Stein Riverton, men det er ikke bare forfatterne som bruker kunstnernavn i jobbsammenheng.

For når kjendiser prøver å "skape seg et navn" er det ikke alltid sitt eget navn de bruker, og det er glamourmodellene et eksempel på. De mest suksessrike av dem her til lands har nemlig pyntet litt på navnet de fikk av sine foreldre for å bygge sin egen merkevare.

Robinson-babe, modell, artist og snart også Charterfeber-stjerne Linni Meister (23) heter egentlig Linn Irene Meister, men det er som Linni hun er blitt kjent.

Den TVNorge-aktuelle modellmammaen Helene Rask (28) har med Rask Models skapt Norges største glamourmodellbyrå, men på fødselsattesten hennes står det Anne-Helene Rask Arnesen. Arnesen Models er kanskje ikke like sexy..?

Praksisjobben-programleder Triana Iglesias (26) er blitt et kjent navn også utenfor Norges grenser. Playboy-skjønnhetens eksotiske navn klinger dessuten vakkert i norske ører, men da Triana ble kjent gjennom TVNorge-serien "Venner eller fiender" brukte hun sitt hele og fulle navn - Triana Iglesias Holten.

Det største navnebyttet er det imidlertid ettertraktede Aylar Lie (24) som står for. Den tidligere glamourmodellen ble født i Teheran i Iran som Sharareh Dianati i 1984, men er i dag kjent under et helt annet navn. Aylar har også benyttet av av andre artistnavn, blant annet "Princess Diana".

Har du tips om norske modeller? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: Linnis blogg avslører alt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer