Liv Thorsen:

«Mot i brøstet»-stjernen er død

Den norske skuespilleren ble 86 år gammel.

GIKK BORT: Den norske skuespilleren Liv Thorsen gikk bort i desember. Her avbildet med gjengen fra «Mot i brøstet». Foto: TV 2
GIKK BORT: Den norske skuespilleren Liv Thorsen gikk bort i desember. Her avbildet med gjengen fra «Mot i brøstet». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske skuespilleren Liv Thorsen, kjent fra «Mot i brøstet», er død. Det melder VG. Hun ble 86 år gammel, og gikk bort 21. desember.

Det er sønn av Thorsens avdøde ektemann som bekrefter nyheten overfor avisen. Skuespilleren debuterte allerede i 1959 på Det Norske Teatret. Ellen Horn, tidligere kulturminister og teatersjef, er blant de som minnes skuespilleren.

FARVEL: Disse måtte vi ta farvel med i 2021. Video: Steffen Pettersen Vis mer

«I dag tenker jeg på min kjære kollega og venn Liv Thorsen som er gått ut av tiden (...) Vi glemmer aldri deg, kjære Liv. Hvil i fred», skrev hun i et innlegg på Facebook nyttårsaften.

Der skriver hun også at Thorsen var fast ansatt på Nationaltheatret og at hun var del av det første ensemblet som etablerte Teatret på Torshov.

I «Mot i brøstet» spilte hun rollen som Elna Svendsen, Nils' mor.

LES OGSÅ: «Jul i svingen»-stjernen avkrefter dødsfall

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer