<strong>STOREBROR:</strong> Justin Bieber har blitt storebror på nytt. Foto: NTB Scanpix
STOREBROR: Justin Bieber har blitt storebror på nytt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Justin Bieber:

- Møt den nyeste Bieberen

Popstjernen er nok en gang blitt storebror.

Publisert

I det siste har Justin Bieber (24) fått en enorm oppmerksomhet for sin egen forlovelse med modellen Hailey Baldwin (21).

Det er imidlertid ikke det eneste store som skjer i popstjernens liv om dagen. Nå har nemlig Justin igjen blitt storebror.

Det avslørte han selv på sin Instagram-profil.

«Møt den nyeste Bieberen, min lillesøster Bay Bieber», skrev han under et bilde av den lille jenta.

Saken fortsetter nedenfor.

Meet the newest bieber, my little sister BAY BIEBER

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Tre småsøsken på ni år

Justins foreldre, Patricia Mallette (43) og Jeremy Bieber (43), var bare 18 og 19 år gamle da popstjernen ble født. Siden den gang har paret gått hver til sitt, men fortsetter å omgås og skal være gode venner.

Justin er det eneste barnet foreldrene har sammen, men de senere årene har han fått flere småsøsken. Lillesøster Jazmyn (født i 2009), lillebror Jaxon (født i 2010), og den siste «Bieberen» er alle barn av faren Jeremy.

Imidlertid har ikke samtlige av Justins tre småsøsken samme mor.

Mens de eldste søsknene er barn av Jeremys ekskone, Erin Wagner, er den nyfødte jenta datter av Jeremys nye kone, Chelsey Rebelo (30).

- Fantastisk forhold

Med sin unge alder og rocka klesstil, har Justins pappa i en årrekke sett ut som en av kompisene til popstjernen. Far og sønn skal også ha mye til felles, og det var Jeremy som introduserte sønnen for musikk og gitarspilling.

- Jeg har et fantastisk forhold til min far. Da jeg var yngre lærte han meg å spille for eksempel «Knockin' on Heaven's Door» av Bob Dylan på gitar, har Justin tidligere sagt i et intervju med People.

We're jammin #bieberboyz

A post shared by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on

Men «Never Say Never»-stjernen kan også takke mamma Pattie for suksessen. Hun publiserte nemlig en video av en purung Justin som synger «You got it bad» for sitt store idol Usher. Han ble siden unguttens mentor og beste venn.

Justin skal også ha et nært forhold til sine yngre søsken, og både superstjernen selv og faren hans deler gjerne bilder av dem alle på sosiale medier.

Throwback #Bieberboys

A post shared by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on

Bryllup på Jamaica

Det var tidligere i år at Jeremy kunne avsløre at han igjen skulle bli far. Samtidig røpet han at han hadde giftet seg med kjæresten Chelsey Rebelo. Det gjorde han på sin Instagram-profil.

Under et bilde av sin kjære i bikini, skrev han nemlig «Min vakre kone og …».

AVsløringen kom kun tre dager etter at paret giftet seg i idylliske omgivelser på Jamaica. Bildet av brudeparet ble også publisert på Instagram, og på bildet kan man tydelig se en voksende mage under brudekjolen.

Family

A post shared by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on

Til tross for at dette kun er seks måneder siden, kom den nå nyforlovede Justin med en annen date i farens bryllup, nemlig sin ekskjæreste Selena Gomez (25).

Den gang poserte nemlig Selena sammen med brudepikene på den karibiske øya, og hun og «Sorry»-sangeren ble fotografert sammen - tett omslynget,

LES OGSÅ: Kan de ha giftet seg i hemmelighet?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer