Møt David Beckham

Dokumentar: Ikonet David Beckham

STILIKON: Når David Beckham endrer frisyre - skaper han mote. Foto: TV2
STILIKON: Når David Beckham endrer frisyre - skaper han mote. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I følge Time Magazine er David Beckham verdens mest kjente idrettsstjerne, og hans popularitet  er uovertruffen i moderne idrettshistorie. I denne dokumentaren kommer du tett på fotballstjernen, stilikonet og familiemannen David Beckham.


Denne sommeren er helt spesiell for Beckham. Som landslagkaptein har han muligheten til å lede England til VM-triumf i Tyskland, og han går inn i det som kan bli den siste fasen av sin fotballkarriere.

I dokumentaren forteller han sin livshistorie, om den skinnmagre gutten fra Leystone som vokste opp til å bli en av de mest idoliserte fotballspillerne i verden. Han trekker frem de viktige kampene, målene, hendelsene og personene som har vært med på å forme karrieren hans, og gjort ham til den internasjonale superstjernen han er i dag.

Vi får høre om både oppturer og nedturer gjennom karrieren, og fotballstjernenes følelser og tanker, både overfor Manchester United, Real Madrid og det engelske landslaget.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer