Møt bikkja til Mia Gundersen.

Trude Mostue fikk et lattermildt møte med Mia Gundersens kjæledegge.

SEOGHØR.NO: Mia Gundersen (52) og hennes familie har et svært nært forhold til sin kjæledegge, bullterrieren Frida (11).

Det fikk kjendisveterinær Trude Mostue (46) - kjent fra blant annet BBC-serien «Veterinærene» og TV 2-serien «Dyrlegene» - erfare, da hun kom på besøk i Se og Hør TVs spesialsending «Trude møter bikkja til...» Øverst i saken får du se piloten av programmet.

- Vi kjøpte henne for 1 krone en symbolsk sum, sier Mia.

- Jeg elsker personligheten hennes. Hun er veldig glad i kos, sier Mia med et smil.

«Norske Talenter»-dommeren deler ansvaret for Frida sammen med fotograf-ektemannen Marcel Lelienhof (48) og deres barn Amente (18) og Daniel (10).

NÆRT FORHOLD TIL KJÆLEDEGGENE: Mia Gundersen sammen med ektemannen Marcel Lelienhof og sønnen Amente. Yngstesønnen Daniel er ikke med på bildet.
NÆRT FORHOLD TIL KJÆLEDEGGENE: Mia Gundersen sammen med ektemannen Marcel Lelienhof og sønnen Amente. Yngstesønnen Daniel er ikke med på bildet. Vis mer


Og Mia mener hun ser flere likheter mellom hunden og ektemannen sin.

- De kan begge være sta, og Marcel er også umulig å få med på tur, sier hun til Trude og ler.

- Vi er divaer begge to

Men Mia ser også likhetstrekk med seg selv.

- Vi er divaer begge to, men den største diaven her i huset, det er henne, sier hun og peker på bikkja.

Frida er en av to omplasserte bullterriere, som Mia og Marcel har tatt til seg. En av hundene, Castro, gikk bort i fjor sommer.

HJERTELIG MØTE: Trude Mostue og Se og Hør TV fikk et hjertelig møte med Mia Gundersens bullterrier Frida. Foto: Per Ervland / Se og Hør
HJERTELIG MØTE: Trude Mostue og Se og Hør TV fikk et hjertelig møte med Mia Gundersens bullterrier Frida. Foto: Per Ervland / Se og Hør Vis mer

- Det gikk hardt innpå meg, det var jeg som måtte ta ham til dyrlegen, da han skulle bli avlivet.

Fikk sterkere bånd etter dødsfallet

Tapet førte til at familien er ble enda sterkere knyttet til  Frida.

- Etter at Castro døde ble spesielt Daniel knyttet enda mer til Frida. Kanskje var det fordi han innså at hun ikke har så lenge igjen, sier Mia til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke sjalu