I TOTTENE PÅ HVERANDRE: Kate Moss og Jamie Hince krangler nok en gang... Foto: Stella Pictures
I TOTTENE PÅ HVERANDRE: Kate Moss og Jamie Hince krangler nok en gang... Foto: Stella PicturesVis mer

Moss rasende etter blod-funn

Jamie Hince hadde gjemt unna ampull med ekskjærestens blod.

SEHER.NO: Supermodell Kate Moss (34) og rockerkjæresten Jamie Hince (40) fra The Kills skal ha hatt nok en kjempekrangel denne helgen.

Paret, hvis forhold har vært svært turbulent de siste månedene, skal ha braket sammen i en stor konfrontasjon etter at Kate fant en ampull med Jamies ekskjærestes blod gjemt unna blant sakene hans, skriver The Sun.

I tillegg skal supermodellen ha funnet flere kjærlighetsbrev fra tiden Jamie fortsatt var sammen med ekskjæresten, danske the Raveonettes frontfigur Sharin Foo.

- Han var besatt av Sharin og beholdt derfor ampullen og brevene. Det er ikke sånn at han pleier å dra dem ut og lese dem hele tiden, men han klarer bare ikke få seg til å kaste de, sier en venn av rockeren, og legger til:

- Men nå som Kate har funnet dem, har hun klikket totalt. Hun krever å få vite hvorfor Jamie har beholdt alle disse tingene fra sitt tidligere forhold.

Ifølge venner av paret, har Kate bestandig vært bekymret for kjærestens tidligere forhold. Og tydeligvis med god grunn.

- Jamie har alltid vært en romantiker. Når han faller for noen blir han helt besatt av dem. The Kills pleide å turnere mye med the Raveonettes og det var en øyeblikkelig gnist mellom Sharin og Jamie, forteller kameraten videre.

Men tydeligvis var ikke forholdet dem i mellom nok for de tidligere turtelduene. Etter en heftig konsertopplevelse i London, bestemte nemlig paret seg for at de ville gi hverandre en litt spesiell gave som tegn på deres felles kjærlighet.

- Paret bestemte seg for å ha kjeder med hverandre blod hengende rundt halsen. De skrev også romantiske lapper til hverandre når de var på turnè sammen. Jamie har beholdt alt sammen, sier kilden.

Kanskje ikke så rart Kate er bekymret?

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Strippet for åpent kamera!