Moss fester videre

Supermodellen slapp billig unna kokain-anklagene - og dro rett på fest.

FOR RETTEN: Narkotika-saken mot Kate Moss kom opp for retten i London før helgen. Da saken ble henlagt, dro Kate på fest. Foto: All Over Press
FOR RETTEN: Narkotika-saken mot Kate Moss kom opp for retten i London før helgen. Da saken ble henlagt, dro Kate på fest. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Frikjent!


En kunne tilgi Kate Moss (32) for å henge med nebbet etter at kokain-rettssaken stemplet henne som narkoman. Langt der ifra.

Det bar rett på fest for supermodellen. Hvor hennes tre og et halvt år gamle datter oppholder seg er ukjent. Men hun fikk ialfall ikke være med på feiringen da Kokain-Kate kom seg unna fengselsstraff.

En topp-advokat har kalt henne ’narkoman’, men supermodellen Kate Moss ble likevel frikjent for kokainanklagene på grunn av bevisets stilling. Bare timer etterpå var hun på fest hos venninnen Sadie Frost  (40) i nord-London.


Alt oppstyret til tross, det siste året har vært det mest innbringende året noensinne for supermodellen.


Moss ble filmet i september i fjor mens hun misbrukte kokain og delte stoffet med sine venner. Men videoen var ikke bevis nok til å dømme den vakre modellen.


Senere har hun vært til knallhard avrusing - og prøver nå å holde seg rusfri... Og det må jo feires!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer