BLE SLÅTT: TV3s middagsprogram med ukjente mennesker har ikke fenget TV-seerne. Kun 37 000 fulgte tirsdagens utgave av "Klokken 8 hos meg". Foto: TV3
BLE SLÅTT: TV3s middagsprogram med ukjente mennesker har ikke fenget TV-seerne. Kun 37 000 fulgte tirsdagens utgave av "Klokken 8 hos meg". Foto: TV3Vis mer

Moser TV3 i matkrig

Nå er TVNorge sultne på mer fra kjendiskokkene.

SEHER.NO: TV3 og TVNorge har de siste ukene kjempet en tøff matduell på tirsdager med sine "middagsgjest"- programmer "Klokka 8 hos meg" og "4-stjerners middag".

Mens TVNorge utelukkende har satset på kjendiser som inviterer hverandre på middager, har TV3 satset på en blanding av ukjente og kjente personer.

Gårsdagens episode ble imidlertid en real knock-out seier for TVNorges kjendis-lag bestående av Odd-Bjørn Hjelmeset, Minken Fossheim, Anne Marie Ottersen og Ailo Gaup.

Mens 273.000 seere forsynte seg av kjendis-menyen, valgte kun 37 000 å se på TV3s program, som begynner en halv time senere.

- Vi er fornøyde med seertallene, det er over våre forventninger, sier kommunikasjonsdirektør Ditlef Jakobsen i TVNorge til Seher.no.

TV3 prøvde i september å stoppe TVNorge-programmet fordi de mente at det var til forveksling likt programkonseptet "Come dine with me", som de hadde kjøpt rettighetene til.

Jakobsen mener de gode seertallene tyder på at seerne har klart å se forskjell på programmene. Han hevder TVNorge-ledelsen nå vil diskutere om de skal fortsette med

- Det er en endelig bekreftelse på at det er en forskjell mellom de to programmene. Vi har stort sett satset på kjendiser hele veien. Det er ikke bestemt om vi skal satse på en ny sesong, men vi vil ta det opp til vurdering, sier han til Seher.no.

TV3 hevder de ikke er misfornøyd med "Klokka 8 hos meg", til tross for de labre seertallene.

- Vi er fornøyd med konseptet, men merker nok at programmet går samme dag som TVNorge sitt program og begynner en halv time senere. Men vi angrer ikke på at vi ikke kjørte kun på kjendiser. Vi tror folk også er interessert i å se hvordan vanlige mennesker har det hjemme, sier informasjonskonsulent Line Vee Hanum i TV3 til Seher.no.

Hanum sier TV3 foreløpig ikke har diskutert om kanalen vil satse på en ny sesong av "Klokka 8 hos meg" når høstens sesong er over.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Her bryter hun sammen på TV

Se klipp fra kveldens "4-stjerners middag her:


[obj:media:8070]


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.