LETTKLEDD-DEBUT: Amanda Louise Dahl gjorde som søsteren Carina har gjort tidligere, når hun i mars debuterte som glamourmodell. Foto: Arne Skalmeraas, Omag.no
LETTKLEDD-DEBUT: Amanda Louise Dahl gjorde som søsteren Carina har gjort tidligere, når hun i mars debuterte som glamourmodell. Foto: Arne Skalmeraas, Omag.no Vis mer

Morten «Diesel» Dahls datter (18) debuterte som glamourmodell

- Når ungene er over 18 år og har lyst til å prøve dette, så er det ikke så mye jeg kan gjøre, sier TNT-trommeslageren.

Publisert
Se videointervju med Morten «Diesel» Dahl neders i saken!

SEOGHØR.NO: TNT-trommeslager Morten «Diesel» Dahl (52) var en av kjendisgjestene da Petter Stordalen sist uke åpnet sitt nye luksushotell «Clarion Hotel & Congress Trondheim».

Seoghør.no snakket med om TNT og forskjellen mellom det å være med i et hardrock-band nå og da de var unge - og om yngstedatteren hans, Amanda Louise.

SISTE SJANSE! STEM PÅ «ÅRETS TV-NAVN» OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

I mars i år debuterte nemlig  Amanda Louise Dahl (18) som glamourmodell på nettstedet Omag.no.

I debutintervjuet spør nettstedets journalist hva hennes far synes om at hun stiller opp lettkledd på bilder.

- Nei herregud, jeg vet ikke, jeg vil helst ikke at han skal vite om det. Han leser jo Vi Menn, så der kommer jeg iallfall ikke til å stille opp, svarer unge Amanda.

Men pappa Dahl er ikke like sjokkert som datteren ser ut til å ha fryktet.

- Nei, altså, hva skal man gjøre? Når ungene er over 18 år og har lyst til å prøve dette, så er det ikke så mye jeg kan gjøre. Jeg prøvde jo alt jeg også da jeg var 18 år, sier han til Seoghør.no.

Og:

- Jeg prøver å henge med i svingene om hva som skal skje, men det er ikke så lett.

Morten «Diesel» Dahl har hatt ungene med seg i karrieren som rockemusiker hele veien, og engasjerer seg i det de driver med.

- Ungene har vært med på lysprøver og turnéer, så det har gått fint. Carina har jo egen karriere som musiker nå, men minstemannen skal bli fotballspiller, sier TNT-trommisen til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tar avstand fra tiden som glamourmodell  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer