FALSKE RYKTER: Rockeren Matt Healy fra bandet The 1975 sier at han aldri har datet Taylor Swift, men at de ga hverandre nummeret sitt. Foto: All Over Press
FALSKE RYKTER: Rockeren Matt Healy fra bandet The 1975 sier at han aldri har datet Taylor Swift, men at de ga hverandre nummeret sitt. Foto: All Over PressVis mer

- Morsomt at folk tror vi er sammen

Rockeren slår tilbake mot ryktene om at han dater Taylor Swift.

SEOGHØR.NO: Selv om hun selv mener at det ikke eksisterer, elsker Hollywood-pressen å skrive om kjærlighetslivet til Taylor Swift (25).

EKSEN: Swift var tidligere sammen med Harry Styles, men forholdet tok slutt i begynnelsen av 2013. Foto: ALL OVER PRESS
EKSEN: Swift var tidligere sammen med Harry Styles, men forholdet tok slutt i begynnelsen av 2013. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
DEN PERFEKTE KJÆRESTE?: Swifts bestevenn Ed Sheeran, mener hun burde date naboen Orlando Bloom. Foto: All Over Press
DEN PERFEKTE KJÆRESTE?: Swifts bestevenn Ed Sheeran, mener hun burde date naboen Orlando Bloom. Foto: All Over Press Vis mer

Swift har vært singel etter at forholdet til OneDirection-stjernen Harry Styles tok slutt i 2013, men superstjernen har blitt koblet til mange menn siden den gang.

Denne gangen er det rockeren Matt Healy (25) fra bandet The 1975 som må svare for seg. Etter at han møtte Swift har han flere ganger blitt konfrontert med datingrykter, noe han liker dårlig.

- Det er falske rykter! Fullstendig falske. Det er en farse, sier han ifølge Contactmusic.com.


Han innrømmer imidlertid at de to ga hverandre telefonnummerene sine.

- Ja, vi møtte hverandre og byttet nummere på samme måte som mange mennesker her på jorden gjør. Vi snakker med hverandre en gang i blant. Men hun er verdens største popstjerne, og jeg er i Australia. Det er ikke noe forhold eller noe sånt. Det er morsomt at folk tror at det er det, sier han.

Nylig uttalte Swifts bestevenn, sangeren Ed Sheeran, seg. Han mener Taylor burde begynne å date skuespilleren Orlando Bloom, som bor i samme bygning som henne.

- Han er en fantastisk fyr, og de bor i samme bygning. Jeg håper at magien vil presentere seg selv snart, sa han til bladet Now.

Men enn så lenge er Swift fri og frank.


LES OGSÅ: - Jeg håper de faller for hverandre