Morsommere for Karlsen enn for seerne

Pinlig-biten er på plass, men bare programlederen selv brøler av latter...

JAN FREDRIK fremstår jo som en riktig prankster, så det var med lett frydefull forventning man satte seg til i godstolen for å bli pinlig berørt og gapskratte torsdag kveld.

Det var endelig klart for premiere på TV 2s kraftig oppskrytte nye skjult kamera-serie «Lurt av Karlsen», hvor kjente norske mennesker lures i en felle ved hjelp av en mulvarp og et kobbel med skuespillere, hele tiden regisser via øret av Jan Fredrik Karlsen selv.

OG DET BLIR PINLIG og overraskende og nokså morsomt, når Karsen & Co. makter å trekke opp den forfriskende temperementsfulle programlederen Mina Hadjian, som er lurt med på restaurant en vanlig mandag av Studio 5-kollega Martine Aurdal. En utålelig sjef som behandler en vennlig, homofil kelner på verste måte og til slutt gir ham sparken, får Mina til å eksplodere av sinne.

Likevel kunne dette vært så mye morsommere. Kanskje hadde jeg som seer gapskrattet jeg også, om jeg slapp å se Karlsen gjøre det for meg hele tiden.

TV 2 OG KARLSEN HAR VALGT å legge seg tettere opp til MTVs «Punk'd» enn mer tradisjonelle skjult kamera-konsepter. Det er bra, men det blir for omstendelig og for langtekkelig. Og hvorfor må jeg som seer bli opplyst om hva som skjer til slutt i pranket. Jeg hadde hatt mer glede av Minas vanvittige tirader og eskaleringen av disse om det knyttet seg spenning til hva som kom til å skje med den stakkars kelneren til slutt. Men det fikk vi vite allerede før programmet var ordentlig i gang.

Petter Solberg var andremann ut til å bli lurt av Karlsen. Å se den naive gladgutten fra Spydeberg bli narret var omtent som å skulle følge en sprintduell mellom Christina Vukicevic og Marit Christensen. Forutsigbart og mobbete.

Men Karlsen brøler av latter.

Ham om det.

«Lurt av Karlsen» går på TV 2 torsdager klokken 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

LES OGSÅ: Heia Tufte! Heia Tufte!
LES OGSÅ:
Som seer føler man seg snytt
LES OGSÅ: Sjokkerende om norske forskere
LES OGSÅ: De blir avslørt én etter én
LES OGSÅ: Hvordan er det mulig
LES OGSÅ: Amatørenes aften på TV 2