DRITT: Therese innrømmer at både hun og Mikkel synes det var "skikkelig dritt" å ryke ut av "Skal vi danse" forrige uke Foto: Seher.no/Anders Myhren
DRITT: Therese innrømmer at både hun og Mikkel synes det var "skikkelig dritt" å ryke ut av "Skal vi danse" forrige uke Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Morsommere enn Skal vi danse

Therese Cleve gleder seg til dansefinale og premiere på "Rhythm".

SEHER.NO: Mandag i neste uke har flere av danseprofilene fra TV 2-suksessen "Skal vi danse" premiere på danseforestillingen "Rhythm" på Chat Noir i Oslo.

Blant stjernene som er med på showet er Therese Cleve, som danset med Mikkel Gaup, Asmund Grinaker, som danset med Hanne Krogh, Egor Filipenko, som danset med Jenny Skavlan og Alexandra Kakurina, som er en av de fire dommerne i årets "Skal vi danse".

I tillegg er også vinneren av årets "So You Think You Can Dance Scandinavia", Mona-Jeanette Berntsen, med i årets oppsetning.

Se videointervju med "Skal vi danse"-stjernene lenger ned!

Skal danse best mulig
Og selv om alle "Skal vi danse"-stjernene synes det har vært kjempegøy å være med på tv-programmet, innrømmer Therese, som er en av produsentene til showet, at hun synes "Rhythm" er enda morsommere.

- Det er jo veldig annerledes, for når jeg er med i "Skal vi danse" er det på en måte sånn at jeg skal pushe frem en kjendis, og jeg fokuserer ikke så mye på min egen dans. Her er det at jeg selv skal uttrykke noe og ikke minst danse best mulig, sier Cleve til Seher.no, og legger til:

- "Skal vi danse" er et supert konsept og veldig morsomt å være med på. Men det her er enda morsommere, for det er min baby. Det er noe jeg har vært med på å produsere og korrigere, så dette er stort, stor lidenskap.

- Skikkelig dritt å ryke
Men selv om hun synes det er fint at hun har fått mer tid til showet den siste uken, innrømmer dansestjernen at det var litt bittert å ryke ut i semifinalen av "Skal vi danse".

- Lørdagen var skikkelig dritt. Det var faktisk ikke noe gøy, for når vi hadde begynt å se for oss en finale, så var det kjedelig å ryke. Jeg hadde løyet hvis jeg hadde sagt noe annet, men for å være helt ærlig, sånn som uka har gått nå, så har jeg hatt veldig mye mer tid og overskudd til "Rhythm", sier hun.

Heller ikke Mikkel skal være knust over at han ikke får delta i fredagens finale.

- Jeg har snakket med Mikkel flere ganger denne uken. Og vi har trent og, for vi skal danse sammen fredag igjen. Jeg tror ikke han er deppa, men jeg tror også han fikk seg en litt nesestyvert, humrer Therese.

Heier på den beste
Og når det gjelder fredagens "Skal vi danse"-finale, innrømmer både Therese og dommer Alexandra at de har en favoritt.

- Jeg er jo danser, så da heier jeg på den beste danseren, og det er Lene Alexandra synes jeg, sier Therese.

Alexandra på sin side, velger å være litt mer avvikende med sitt svar.

- Vi får se. I semifinalen var det Lene Alexandra som scoret best hos dommerne, men alt kan jo skje, og vi har hatt mange spennende programmer. Alt kan skje, smiler Alexandra lurt.

"Skal vi danse"-finalen sendes fredag kl. 19.30 på TV 2, og "Rhythm" har premiere på Chat Noir mandag 17. november.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - "Skal vi danse"-bildene vi aldri glemmer

Se videointervju med "Skal vi danse"-stjernene nedenfor:

[obj:media:7086]