Moromannen giftet seg

Etter et temmelig originalt brystvorte-frieri har Seth Rogen endelig fått ring på finger'n.

<strong>MANN OG KONE:</strong> Paret som har vært kjærester i mange år har tatt skrittet ut og blitt mann og kone. Foto: All Over Press
MANN OG KONE: Paret som har vært kjærester i mange år har tatt skrittet ut og blitt mann og kone. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den joviale og sjarmerende komikeren Seth Rogen (29), kjent fra komedier som «The Knocked Up» og «Superbad» giftet seg nylig med skribentkjæresten Lauren Miller (29).

Den intime seremonien fant sted på en vingård i California med familie og gode venner, og ble ledet av en kvinnelig rabbiner, skriver US Magazine. Skal vi tro en kilde nettstedet har snakket med var bryllupet fylt med latter og glede.

- Spøkene kom på rullende bånd, og gjestene kunne ikke stoppe å le under bryllupet, forteller kilden.

Da komikeren fridde til kjæresten gjennom flere år, ble han «tatt på senga» av Millers bare bryster.

- Da jeg gikk for å finne henne, stod hun i garderoben, kun iført truse. Jeg tenkte «brystene hennes er framme, det var ikke del av planen!», sa han ifølge Us Weekly.

Rogen lot seg imidlertid ikke stanse av nakensjokket og bestemte seg for å improvisere frieriet. Han skal derfor ha plassert forlovelsesringen på en av brystvortene hennes - resten er historie.

På den celebre gjestelisten sto Hollywood-navn som blant annet Paul Rudd (42), Jonah Hill (28) og Leslie Mann (39).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg klemmer og trøster gjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer