Moroccan (4) sjarmerte alle med påskeegg til pappa

Mariah Carey har bevart vennskapet med eksmannen Nick Cannon.

SØTT: Moroccan (4) har laget påskeegg til pappa Nick Cannon. Se flere bilder av hvordan Hollywood-kjendisene har feiret påsken i saken! Foto: Skjermdump Mariah Carey
SØTT: Moroccan (4) har laget påskeegg til pappa Nick Cannon. Se flere bilder av hvordan Hollywood-kjendisene har feiret påsken i saken! Foto: Skjermdump Mariah Carey Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Også Hollywood-stjernene har tatt seg en velfortjent påskeferie, og flere av dem har delt minner fra den hyggelige høytiden på sosiale medier.

TIl tross for brudd mellom popstjernen Mariah Carey (46) og Nick Cannon (35) har paret klart å bevare vennskapet av hensyn til tvillingbarna Monroe og Moroccan (4).

I helgen delte hun et bilde av sønnen som har malt påskeegg, og på et av eggene står det «Daddy» med blå maling, også påskeharen tok turen innom familien Carey/Cannon:

#dreams do come true!! The #Easter #bunny !! I know him too!! #happyeaster everybody

Et bilde publisert av Mariah Carey (@mariahcarey)

Superparet Jenna Dewan-Tatum (35) og Channing Tatum (35) har feiret med datteren Everly (2), og langfredag delte den stolte moren et bilde av 2-åringen på påskeeggjakt.

Early Easter Eggs

Et bilde publisert av Jenna Dewan Tatum (@jennaldewan)

Hun har også lagt ut en video av en som har kledd seg ut som en påskehare - mon tro om det er ektemannen Channing - som tar seg et plask i bassenget:

All Easter bunnies swim right?

En video publisert av Jenna Dewan Tatum (@jennaldewan)

Firebarnsfaren David Beckham forguder sin skjønne datter Harper (4), og kona Victoria Beckham (41) la ut tidenes mest sjarmerende bilde av ektemannen - som benyttet påskehøytiden til å hjelpe datteren med å sy dukkekjole.

«Harper har fått pappa til å sy kjole til dukken sin!! Vi elsker deg, @davidbeckham», skriver den stolte firebarnsmoren til bildet. 

Harper has daddy stitching her dollies dresses!!! We love you @davidbeckham #lovingdaddy #proudmummy #familyfun x vb

Et bilde publisert av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Kim Kardashian (35) delte et gammelt foto av seg selv, sin avdøde far Robert Kardashian og søstrene Kourtney (36) og Khloé Kardashian (31) fra påskeeggjakt:

Popstjernen Britney Spears (34) nyter deilige feriedager på Hawaii med sønnene sine, og la ut et bilde av seg selv i en blomstrete og påskegul sommerkjole:

Yellow on Good Friday

Et bilde publisert av Britney Spears (@britneyspears)

Den engelsk-australske skuespilleren Naomi Watts (47) er blant dem som fremdeles liker å lage sin egen påskepynt, og delte et bilde av selvmalte påskeegg med sine Instagram-følgere:

Happy Easter !!!

Et bilde publisert av Naomi Watts (@naomiwatts)

Både artist Elton John (69) og den brasilianske supermodell Gisele Bündchen (35) har delt bilder av barna i lystig lek.

Øverst er Elton Johns to sønner Zachary (5) og Elijah (3), som han har med ektemannen David Furnish (53), og under er supermodellens datter Vivian (3) og sønn Benjamin (6). Barnas far er quarterback Tom Brady (38):

Our beautiful boys on their Easter Egg hunt. @davidfurnish #ShareTheLove

Et bilde publisert av Elton John (@eltonjohn)

Et bilde publisert av Gisele Bündchen (@gisele)

LES OGSÅ: - Jeg er så lei av snop

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer