Moro for ungene

Småbarnsforeldre kan glede seg over stadig bedre tilbud til sine håpefulle, som også gir større avlastning i ferien.

SØTE BAMSEN: Det blir dobbelt så mange plasser i Bamseklubbene neste sommer. Foto: Star Tour
SØTE BAMSEN: Det blir dobbelt så mange plasser i Bamseklubbene neste sommer. Foto: Star Tour Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Å ha småbarn er en fulltidsjobb, og da er det et poeng å få litt fri innimellom, særlig når barna blir med på ferie. Reisebyråer flest har skjønt dette, og Star Tour styrker tilbudet til de minste neste sommer. Da dobles nemlig antallet plasser til de såkalte Bamseklubbene i et håp om at alle som vil skal få være med.

Nytt for sesongen er også moro for de litt eldre barna – en egen showskole på Blue Village-anleggene for alle mellom 12 og 17 år. Semesteret er kort, fire dager langt, men i løpet av denne tiden får ungene åtte timer undervisning i sang og dans, og det hele avsluttes med eksamen og show.

Nytt er også konseptet Cruise Kids. Hvis mor og far vil på middelhavscruise, men mangler barnevakt, er det mulig å få god avlastning her. Alle får egen skipssekk og mulighet til å være med på forskjellige aktiviteter om bord. Dessuten er det billig. Barn under 12 år får nemlig 75 prosent avslag i prisen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer