- Mormor har inspirert meg

Angelina Jordan er bare åtte år, men har allerede sjarmert en hel nasjon.

NÆRT FORHOLD: Bestemor Mery Zamani skjønte tidlig at det bor en stor stjerne i barnebarnet. 
 Foto: Tor Lindseth
NÆRT FORHOLD: Bestemor Mery Zamani skjønte tidlig at det bor en stor stjerne i barnebarnet. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nesten 20 millioner har latt seg imponere av Angelina Jordans (8) stemme på YouTube. Og lørdag gikk den barbeinte jenta med det ravnsvarte håret til topps i «Norske Talenter», med hele 46 prosent av stemmene.

– Det var ingen selvfølge at jeg skulle vinne. Jeg hadde aldri trodd det, for alle i finalen var flinke, sier Angelina til Se og Hør.

Men Angelina sang så rørende vakkert at tårene trillet hos både dommerne, programleder Solveig Kloppen, publikum i salen - og seerne der hjemme. Aldri før har noen vunnet «Norske Talenter» så overlegent.

GLEDESTÅRER: Angelina måtte tørke noen tårer da det ble klart at hun hadde vunnet konkurransen. Foto: Tor Lindseth
GLEDESTÅRER: Angelina måtte tørke noen tårer da det ble klart at hun hadde vunnet konkurransen. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Det unge talentet er ikke i tvil om hvem hun vil takke etter seieren.

– Jeg vil takke familien min som alltid er der for meg, og spesielt mormor som har inspirert meg, sier det unge multitalentet.

Mormor Mery Zamani (53) er en anerkjent kunstner, og allerede som 9-åring begynte hun å male og skrive dikt. Så det er ikke første gang familien opplever talentfulle barn.

Her kan du se Angelinas vinneropptreden en gang til!

Lever for musikken

Til tross for suksessen er ikke 8-åringen opptatt av å prate om seg selv.

– Jeg trenger ikke snakke så mye. Folk skjønner hva jeg mener når jeg synger. Sangen er min kjærlighet. Den er livet mitt – pusten min, forteller hun til Se og Hør når vi møter henne hjemme i familiens leilighet i Oslo.

I dagens Se og Hør kan du lese et større intervju med Angelina og familien.

Les også: En ny start for Omer

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer