DATTER AV COUNTRYLEGENDE: Også unge Miley Cyrus er en av dem som spås å nå langt i Hollywood. Hun er datter av country-stjerne Billy Ray Cyrus og spiller hovedrollen i Disney-serien "Hannah Montana". Foto: All Over Press
DATTER AV COUNTRYLEGENDE: Også unge Miley Cyrus er en av dem som spås å nå langt i Hollywood. Hun er datter av country-stjerne Billy Ray Cyrus og spiller hovedrollen i Disney-serien "Hannah Montana". Foto: All Over PressVis mer

Morgendagens stjerner

Møt morgendagens stjerner innen film, tv og musikk....

SEHER.NO:Det spekuleres kontinuerlig om hvem som vil overta Hollywood-tronen etter dagens superstjerner, og mange av de som er forventet å komme langt i løpet av noen år deltok på forrige ukes Teen Vogue-fest.

Se bildene her! (Henne.no)

Blant ungdommene som skred opp den røde løperen, og som spås en gnistrende fremtid, var Miley Cyrus (14), datter av country-stjerne Billy Ray Cyrus og kjent fra Disney-serien "Hannah Montana".

Også Jamie Lynn Spears (16), lillsøsteren til Britney Spears, og Andrea Bowen (17) som spiller datteren til Susan (Teri Hatcher) i "Frustrerte Fruer" er blant de såkalte "up and coming"-stjernene.

Blant de mer kjente ansiktene på festen var Mischa Barton (21), kjent fra "The O.C", popstjerne Hillary Duff (19), skuespiller Emmy Rossum (21) fra "The day after tomorrow", "Heroes"-stjernen Hayden Panettiere (18) og "Lost"-skuespiller Emily de Ravin (26).

Barna til California-guvernør Arnold Schwarzenegger, Katherine Eunice (19), Christina Maria Aurelia (16) og Patrick Arnold (14), var også tilstede på den glamorøse festen.

Les mer og se bildene på Henne.no

SE OGSÅ: OO-tallets mest sexy