- Morgan blir irritert når jeg flørter for mye

«Ullared»-profilene deler ikke interessen for damene.

DELT DAMEMENING: Imens Ola-Conny Wallgren (t. høyre) trives med oppmerksomhet fra damene, er ikke kompisen Morgan Karlsson (t. venstre) særlig interessert.  Foto: Kanal5/TVNorge
DELT DAMEMENING: Imens Ola-Conny Wallgren (t. høyre) trives med oppmerksomhet fra damene, er ikke kompisen Morgan Karlsson (t. venstre) særlig interessert. Foto: Kanal5/TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Morgan Karlsson (40) og Ola-Conny Wallgren (49) er tilbake på norske TV-skjermer, i TVNorge-serien «Morgan og Ola-Conny i Europa».

Tidligere har vi sett duoen på reisefot i «Ut på tur med Morgan og Ola-Conny» og «Morgan og Ola-Conny i USA», og de to «Ullared»-profilenes mange ulikheter har da kommet godt til syne for seerne.

Mens Morgan har gitt opp jakten på kjærligheten, er kompisen Ola-Conny en storsjarmør og regne. Han mottar både en rekke frierbrev og får mange henvendelser når er han er på jobb på Ullared.

– Morgan blir irritert på meg hvis jeg flørter for mye med damene. Da vi var i USA ble jeg innimellom sittende og drikke kaffe med damer i hotellbaren, og det skjønte han ikke vitsen med, forteller Ola-Conny til Se og Hør.

– Vi kan bli litt lei av hverandre iblant. Vi sover på hver våre rom, det er viktig å ha en frisone.

LIKER NORDMENN: – Jeg møter veldig mange nordmenn på Ullared, og det er alltid så hyggelig å prate med dere, for dere er så glade, sier TVNorge-aktuelle Ola-Conny Wallgren (t. venstre) til Se og Hør.  Foto: Kanal5/TVNorge
LIKER NORDMENN: – Jeg møter veldig mange nordmenn på Ullared, og det er alltid så hyggelig å prate med dere, for dere er så glade, sier TVNorge-aktuelle Ola-Conny Wallgren (t. venstre) til Se og Hør. Foto: Kanal5/TVNorge Vis mer

49-åringen er for tiden lykkelig forelsket i en ti år yngre kvinne, men har ikke alltid vært like stødig på sjekkefronten.

– Før var jeg veldig beskjeden. Du vet, da jeg var ute på dans turte jeg ikke en gang å by opp noen. Jeg sto og mannet meg opp helt til den siste låten, og hvis jeg da våget å ta kontakt med noen, turte jeg knapt å prate med dem.

UT PÅ TUR: Ola-Conny og Morgan er klare med en ny reise-serie, denne gangen til Europa. Foto: TVNorge/Kanal 5
UT PÅ TUR: Ola-Conny og Morgan er klare med en ny reise-serie, denne gangen til Europa. Foto: TVNorge/Kanal 5 Vis mer

- Jeg stilte kanskje et spørsmål om hva hun jobbet med, og så ble det stille. Til slutt forsto jeg at dette går jo ikke! Du må jo prate i alle fall, ler Ola-Conny.

– Hvorfor tror du at du har blitt så populær?

– Jeg er den jeg er, og ser ut som jeg vil. Jeg er veldig hverdagslig, og det tror jeg mange synes er deilig, tror Ola-Conny, og legger til:  

– Men jeg var aldri forberedt på at jeg skulle bli så kjent. Da jeg var liten drømte jeg om å bli kunstner eller skuespiller. Men det kunne jeg bare glemme, fortalte pappa, for det kunne man ikke overleve på. Så da endte jeg isteden med å jobbe med jordbruk og som murer, før jeg havnet på Ullared.

- Da jeg ble spurt om å være med i tv-serien tenkte jeg at jeg bare kom til å bli en i mengden. Kona stakk, så jeg var alene og kunne gjøre som jeg ville. Jeg bare var meg selv og kjørte mitt race. Nå har det blitt så stort at jeg knapt kan forstå det!

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer