Lisa Børud:

Morfaren grep inn da flammene blusset opp

Lisa Børud tror det hele kunne gått mye verre.

BEGYNTE Å BRENNE: Da huset til foreldrene til artist og danser Lisa Børud begynte å brenne kom morfaren til unnsetning. Foto: NTB Scanpix / Privat
BEGYNTE Å BRENNE: Da huset til foreldrene til artist og danser Lisa Børud begynte å brenne kom morfaren til unnsetning. Foto: NTB Scanpix / Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Familien Børuds sommerferie gikk ikke helt etter planen, da de i begynnelsen av juli opplevde å komme hjem til et nedbrent kjøkken og røykskadd hus.

Lørdag 7. juli skulle artist og danser Lisa Børud (22), kjent fra blant annet «Stjernekamp» på NRK, holde konsert med familien på festivalen «Skjærgårds».

Like før konserten startet kom telefonen om at huset brant, og 22-åringens foreldre satte seg i bilen retning Hisøy, der huset ligger.

Det var Lisas besteforeldre som hadde oppdaget brannen, da de hørte at brannalarmen hadde gått av da de kom hjem fra en tur til butikken.

- Da de åpnet døren var det bare masse røyk, forteller Lisa til Se og Hør, og legger til at de kan takke morfaren for at omfanget av brannen ikke ble større.

Takker morfar

- Morfar var en skikkelig helt, og gikk inn i huset for å slukke brannen før hele huset tok fyr.

Takket være morfarens innsats ble brannen slukket, og Lisas foreldre kunne dermed rekke tilbake til konserten, der de som en familie sto på scenen.

- Det var jo veldig hyggelig at de faktisk kom tilbake til tross for at det akkurat hadde brent i huset deres, forteller Lisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer