BLIR IKKE BRYLLUP?: Justin skal ha lagt bryllupsplanene på is etter at moren fortalte om astrologens anbefalinger... Foto: All Over Press
BLIR IKKE BRYLLUP?: Justin skal ha lagt bryllupsplanene på is etter at moren fortalte om astrologens anbefalinger... Foto: All Over PressVis mer

Morens astrolog stanset bryllupet

- De passer ikke sammen...

SEHER.NO: Det har lenge versert rykter om at et bryllup mellom popstjerne Justin Timberlake (27) og hans samboer gjennom de siste årene, filmbabe Jessica Biel (26), er nært forestående.

Men ifølge kilder skal bryllupsplanene nå være lagt på is, skriver Popcrunch.com.

Årsaken skal være at astrologen til Justins mor, Lynn Harless, har spådd at et ekteskap mellom de to ville vært katastrofalt.

Ifølge astrologens spådommer passer ikke paret sammen, dermed ville et ekteskap mellom de to mest sannsynlig ført til et raskt brudd.

- Lynn fortalte Justin at astrologen hennes advarte om at paret ikke passet sammen. Hun mener at de to ikke er bra for heverandre, sier en kilde.

Og Justin skal ha hørt på sin mamma.

- Justin er en skikkelig mammagutt, så da Lynn fortalte han at astrologen hadde advart henne mot bryllupet, stanset han planene umiddelbart, sier kilden.

Jessica skal imidlertid være rasende over at kjærestens mor hele tiden skal blande seg inn i parets affærer.

- Jessica er allerede lei av at Lynn blander seg inn, så det at Justin så lett lot seg overtale har gjort henne kjempeirritert, sier kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Her er Hollywoods heteste par!