Kris Jenner:

- Moren vil lage eget datingprogram med Rob Kardashian

- Kris vil Rob skal møte noe som elsker ham. 

NYTT SHOW: Kris Jenner vil lage spin-off til «Keeping up with the Kardashians», og den skal dreie seg om Robs kjærlighetsliv. Foto: NTB scanpix
NYTT SHOW: Kris Jenner vil lage spin-off til «Keeping up with the Kardashians», og den skal dreie seg om Robs kjærlighetsliv. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): De siste ukene har det stormet rundt bruddet mellom Rob Kardashian (29) og Blac Chyna (28). Nå vil mamma Kris Jenner (61) lage reality-show for å finne Robs neste flamme.

- Kris er i forhandlinger for å gi Rob sitt eget datingprogram, kalt «Robs Romance». Det kommer til å minne om «The Bachelor», sier en kilde til InTouchWeekly, ifølge Daily Mail.

Ifølge kilden vil datene i programmet vise stevnemøter av forskjellige slag.

- Han kommer til å drikke vin og spise middag med jentene på kjente kjendis-steder, mens han kommer til å ta andre med på restauranter som Taco Bell og Burger King. Kris vil Rob skal møte noen som elsker ham, sier en kilden til InTouchWeekly, ifølge Daily Mail.

Hverken Kris Jenner eller Rob Kardashian har kommentert de siste påstandene.

Saken fortsetter under bildet.

DATE: Hvis Kris Jenner får det som hun vil, må Rob Kardashian date foran kamera. Foto: NTB Scanpix 
DATE: Hvis Kris Jenner får det som hun vil, må Rob Kardashian date foran kamera. Foto: NTB Scanpix  Vis mer

- Bryllupet er avlyst

Det var i februar det ble kjent at forholdet mellom Rob Kardashian og Blac Chyna hadde tatt slutt, og at bryllupet var avlyst.

Siden den gang har flere detaljer rundt bruddet, gjennom kilder, blitt kjent. Blac Chyna krever nemlig penger fra Rob, som hun også har datteren Dream Kardashian (4 mnd.) sammen med.

Chyna skal angivelig ha krevd 50 millioner dollar, cirka 429 millioner norske kroner, for å ikke gå til politiet med beviser som hun hevder kan sende Rob i fengsel.

- Han har kalt henne stygge ord, tatt tak i henne under krangler, og festet rundt deres felles datter, Dream Kardashian (4 mnd.), hevdet en kilde nær familien til Radaronline.

Rob Kardashian har ikke kommentert disse påstandene.

Saken fortsetter under bildet.

HARD: Blac Chyna nekter å la seg pille på nesa, og krever angivelig en stor sum penger for å holde kjeft om «Kardashian»-familiens mørkeste hemmeligheter. Foto: NTB scanpix
HARD: Blac Chyna nekter å la seg pille på nesa, og krever angivelig en stor sum penger for å holde kjeft om «Kardashian»-familiens mørkeste hemmeligheter. Foto: NTB scanpix Vis mer

Også resten av familien Kardashian kan risikere å få gjennomgå om Chyna ikke får pengene, hevdet kilden.

- Hun er klar for å avsløre all dritten hun har på hele familien. Sidesprang, operasjons-hemmeligheter, løgner og falske historier i media som kan ødelegge hele familiens varemerke.

Stiller seg bak Rob

Forrige uke fortalte kilder nær familien til People at familien samler seg bak Rob i kampen mot Chyna.

- Hele «Kardashian»-familien er der for Rob og kommer til å støtte han hele veien. De er villig til å gjøre hva som helst for at dette skal gå veien, forteller en venn nær familien.

Saken fortsetter under bildet.

FEIDE: Kris Jenner er selve overhodet i «Kardashian»-klanen, og en aktiv part i feiden mellom Rob og Chyna. Foto: NTB scanpix
FEIDE: Kris Jenner er selve overhodet i «Kardashian»-klanen, og en aktiv part i feiden mellom Rob og Chyna. Foto: NTB scanpix Vis mer

Krangel om foreldreansvar

Mye av kranglingen skal dreie seg om spørsmålet rundt hvem som skal ha foreldreansvaret for datteren Dream.

For mens Rob vil ha delt foreldrerett, vil Chyna ha hele ansvaret selv. Hun stoler nemlig ikke på at Rob vil klare å ta vare på datteren.

- Rob vil ha delt omsorg, men Chyna nekter. De diskuterer fortsatt hvordan de skal gjøre det, men Chyna vil gjøre hva som helst for å få det fulle foreldreansvaret, sa en kilde til People.

Det nekter mamma Kris Jenner å godta. Hun har blant annet sperret Robs kontoer for at Blac Chyna ikke skal stikke av med pengene hans.

- Kris stiller seg bak Rob hundre prosent, og vil ikke la Chyna slippe unna med mindre det er rettferdig, sa kilden nylig.

DRAMA: Det er drama i paradis for reality-stjernene Rob Kardashian og Blac Chyna. Foto: NTB scanpix
DRAMA: Det er drama i paradis for reality-stjernene Rob Kardashian og Blac Chyna. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Går glipp av millioner i skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer