Kris Jenner:

- Moren vil lage eget datingprogram med Rob Kardashian

- Kris vil Rob skal møte noe som elsker ham. 

NYTT SHOW: Kris Jenner vil lage spin-off til «Keeping up with the Kardashians», og den skal dreie seg om Robs kjærlighetsliv. Foto: NTB scanpix
NYTT SHOW: Kris Jenner vil lage spin-off til «Keeping up with the Kardashians», og den skal dreie seg om Robs kjærlighetsliv. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): De siste ukene har det stormet rundt bruddet mellom Rob Kardashian (29) og Blac Chyna (28). Nå vil mamma Kris Jenner (61) lage reality-show for å finne Robs neste flamme.

- Kris er i forhandlinger for å gi Rob sitt eget datingprogram, kalt «Robs Romance». Det kommer til å minne om «The Bachelor», sier en kilde til InTouchWeekly, ifølge Daily Mail.

Ifølge kilden vil datene i programmet vise stevnemøter av forskjellige slag.

- Han kommer til å drikke vin og spise middag med jentene på kjente kjendis-steder, mens han kommer til å ta andre med på restauranter som Taco Bell og Burger King. Kris vil Rob skal møte noen som elsker ham, sier en kilden til InTouchWeekly, ifølge Daily Mail.

Hverken Kris Jenner eller Rob Kardashian har kommentert de siste påstandene.

Saken fortsetter under bildet.

- Bryllupet er avlyst

Det var i februar det ble kjent at forholdet mellom Rob Kardashian og Blac Chyna hadde tatt slutt, og at bryllupet var avlyst.

Siden den gang har flere detaljer rundt bruddet, gjennom kilder, blitt kjent. Blac Chyna krever nemlig penger fra Rob, som hun også har datteren Dream Kardashian (4 mnd.) sammen med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer