Moren vender ryggen til Cheryl

Popstjernen Chery Coles flørt med eks-mannen har ført til isfront mellom mor og datter.

SAMMEN IGJEN: Den britiske popstjernen  Cheryl Cole skal ha tilgitt eks-mannen Ashley Coles utroskap.  Foto: Stella Pictures
SAMMEN IGJEN: Den britiske popstjernen Cheryl Cole skal ha tilgitt eks-mannen Ashley Coles utroskap. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Flørting med eks-mannen Ashley Cole har ført til full isfront mellom Cheryl Cole og moren.

- Du har redd din seng med Ashley, nå får du jammen meg ligge i den, skal moren Joan ha sagt, etter å ha forsøkt å overtale Cheryl om å dumpe den utro fotballspilleren.

Etter utbruddet skal moren ha reist til Spania.

Chelsea-spilleren, som ble skilt fra Cheryl i 2010 etter at han ble avslørt etter utroskap med flere kvinner, skal ha hatt henne på overnattingsbesøk i deres tidligere felles hjem i Surrey, ifølge News of The World.

Men det er ikke bare mor som reagerer. Vennene hennes skal også ha blitt frustrerte over at den britiske popstjernen nå har funnet tilbake til eks-mannen.

- Jeg føler meg fortapt og alene, skal Cheryl gråtende ha fortalt sin bandkollega Kimberley Walsh, som er en av få på popstjernen sin side for tiden.

Den britiske popstjernens manager, og Black Eyed Peas-medlem, Will.i.am er rasende over at hun nok en gang blir linket til den notorisk utro eks-mannen.

- Cheryls håp for en framtid med Ashley har gjort henne blind for hans tidligere oppførsel, og manager Will.i.am krever nå svar på hva som skjer, forteller en kilde til The Sun.

En venn av fotballspilleren skal ha uttalt:

- Han har i flere måneder hatt en plan om å vinne henne tilbake, og nå ser det ut til at han har fått gjennomført planene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Cheryl tilbragte en natt med Ashley  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer