Moren var alibi under affæren

Gifte Lauren Silverman sa hun skulle på familiebesøk da hun snek seg til TV-stjernen Simon Cowell.

BLIR PAPPA: Simon Cowell venter barn med kameratens kone.  Foto: All Over Press
BLIR PAPPA: Simon Cowell venter barn med kameratens kone. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ektemannen trodde hun var sammen med moren, men Lauren Silverman snek seg istedet til elskeren - TV-stjernen Simon Cowell, som blant annet er kjent som dommer i «Britain's Got Talent».- Samtidig sa hun til Andrew at hun ville gi ekteskapet et nytt forsøk, muligens for å passere tiårsdagen, sier en kilde til New York Post. Paret hadde en ekteskapsavtale og dersom de hadde vært gift i over ti år ville Lauren trolig fått mer utbetalt ved brudd. Silverman sa til ektemannen at hun besøkte moren Carole i Miami, mens hun i virkeligheten besøkte Simon Cowell. 36-åringen er 11 uker på vei og barnet skal ha blitt unnfanget i juni da Cowell spilte inn «Britain's Got Talent» i hjemlandet.  I slutten av juni ble det kjent at TV-profilen venter barn med kameraten Andrew Silvermans kone Lauren. Babynyheten skal ha kommet som et stort sjokk for Cowell som for tiden er på ferie med eks-kjærestene i St. Tropez. Lauren og Andrew er nå i ferd med å skille seg. Paret skal ha hatt en ekteskapskontrakt og det er ikke ventet krangel om penger. Ifølge TMZ er ikke Lauren bekymret for hva hun får av økonomisk støtte fra eksen, nå som hun har styrtrike Simon ved sin side. LES OGSÅ: Brøt tausheten etter trekantdramaet

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer