FLYTTET TIL PAPPA: Meadow Walker (15) flyttet for tre år siden fra Hawaii til Los Angeles for å bo med sin far på heltid, ettersom hennes mor Rebecca Soteros sliter med alkoholproblemer. Ifølge TMZ ønsket Walker at hans mor Cheryl skulle overta omsorgsretten over datteren dersom noe skjedde med ham. Foto: REX/KM Press Group/All Over Press
FLYTTET TIL PAPPA: Meadow Walker (15) flyttet for tre år siden fra Hawaii til Los Angeles for å bo med sin far på heltid, ettersom hennes mor Rebecca Soteros sliter med alkoholproblemer. Ifølge TMZ ønsket Walker at hans mor Cheryl skulle overta omsorgsretten over datteren dersom noe skjedde med ham. Foto: REX/KM Press Group/All Over PressVis mer

Moren til Paul Walkers datter får omsorgsrett på én betingelse

Rebecca Soteros sliter med store alkoholproblemer.

SEOGHØR.NO: I slutten av november i fjor omkom Hollywood-stjernen Paul Walker da bilen han var passasjer i krasjet inn i en stolpe på motorveien i Los Angeles og tok fyr.

Walker ble bare 40 år, og etterlater seg datteren Meadow Walker på 15 år.

KJÆRESTEN: Paul Walker var kjæreste med den 17 år yngre jenta Jasmine Pilchard-Gosnell (23), som han ble sammen med da hun bare var 16. Her fra en kjærlighetstur på Hawaii 2009. Foto: Will Binns, PacificCoastNews.com
KJÆRESTEN: Paul Walker var kjæreste med den 17 år yngre jenta Jasmine Pilchard-Gosnell (23), som han ble sammen med da hun bare var 16. Her fra en kjærlighetstur på Hawaii 2009. Foto: Will Binns, PacificCoastNews.com Vis mer

I sitt testamente skrev skuespilleren at han ville at moren hans Cheryl Walker skulle ta vare på datteren hvis noe skjedde med ham. Og nå har Cheryl, ifølge TMZ, søkt om å bli barnebarnets offisielle verge.

I rettsdokumentene hevder hun at Meadows mor Rebecca Soteros har store alkoholproblemer og ikke er i stand til å ta vare på 15-åringen. Dette skal også ha vært grunnen til at Meadow for tre år siden flyttet fra Hawaii til Los Angeles for å bo hos sin far.

Rebecca Soteros på sin side er villig til å gjøre alt for å få omsorgsretten for datteren, og bestemor Cheryl har gått med på å la Rebecca få fullverdig omsorgsrett for 15-åringen på én betingelse:

Hun er nødt til å legge seg inn på avrusningsklinikk, og bevise ved hjelp av tester at hun klarer å kutte alkoholen.

Soteros har, ifølge TMZ, gått med på å gjennomføre rehab-oppholdet, og startet fredag forrige uke på detox. I løpet av uken blir hun lagt inn på avrusningsklinikken, hvor hun de neste ukene skal kjempe om å få bukt med alkoholproblemene.

Nettstedet skriver videre at Meadows mor har uttrykt at det ikke er noe hun ønsker mer enn å oppdra datteren hun fikk med sin tidligere kjæreste Paul Walker.

Inntil sin død var Paul Walker sammen med den 17 år yngre jenta Jasmine Pilchard-Gosnell (23). De hadde vært kjærester i syv år før det tragiske dødsfallet.

LES OGSÅ: Meadow Walker arver farens millioner