«Linni søker drømmeprinsen»:

Moren skuffet etter dette

Rolf-Erik Skyvulstad prøver å få Linni Meister på kroken - moren trodde noe helt annet.

DRØMMEPRINSEN? Rolf-Erik Skyvulstad er en av flere som prøver å kapre hjertet til Linni Meister. Foto: Privat
DRØMMEPRINSEN? Rolf-Erik Skyvulstad er en av flere som prøver å kapre hjertet til Linni Meister. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Rolf-Erik Skyvulstad (35) er blant drømmeprinsene som prøver å få Linni Meister på kroken i det populære datingprogrammet til Discovery.

- Det er ikke akkurat hverdagslig å være med på noe slikt, sier den håpefulle frieren når Se og Hør slår på tråden for en prat.

Rolf-Erik kan avsløre at det har vært moro å være med, og at han har fått seg mange nye venner og bekjentskaper.

35-åringen skryter aller mest av det som skjedde da kameraene var skrudd av. Da kunne han nemlig sitte å «skravle med gutta», og etter hvert fikk gjengen et veldig spesielt samhold, forteller Rolf-Erik.

- Ikke at det var galt å ha med Linni eller Jan (Jan Thomas. Jour.anm) heller altså, men i den bobla vi var i, så tror jeg alle hadde veldig behov for å sitte og reflektere litt. Det er mange inntrykk og det skjer veldig mye når man er med på noe sånt, sier han.

KRYPTISK: Linni Meister er i full gang med serien «Linni søker drømmeprinsen». Nå har vi kanskje funnet et hint på hvem som stikker av med hjertet hennes. Video: Luna Lea/Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Rolf-Erik trekker også frem at han fikk et godt forhold til Sven Grimstvedt (30), en annen Linni-frier, da de begge sto opp tidlig hver dag. De kokte kaffe sammen, satte seg ut for å se på sjøen og skravlet.

- Det synes jeg var veldig ålreit. Alle lever jo i en stresset hverdag hele tiden, så man har aldri tid til å sette seg ned og gjøre slike ting, sier Rolf-Erik.

- Hva synes du om Linni, da?

- Jeg visste jo hvem Linni var før jeg reiste inn der, ellers hadde jeg aldri vært med på det. Men hun er jo lett å dømme ut fra det du ser, hun har veldig mye mer å gi. Hun har utrolig mange gode sider, som du ikke får se på TV, sier Rolf-Erik og følger opp:

- Jeg tror kanskje seerne har fått se en litt annen side av Linni Meister nå, enn det de er vant til.

RØRENDE: En av drømmeprinsene avslører følelser i et brev til Linni Meister, i «Linni søker drømmeprinsen». Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Rolf-Erik skryter også av Jan Thomas (55), som i år er med som programleder. Selv fant han drømmeprinsen i sesong en av det samme programmet.

- Jan har jeg vært veldig imponert over. En utrolig person, utbryter Rolf-Erik og følger opp:

- Jan er så snill, så god med alle rundt seg. Han var en av de første som sendte meg melding da programmet skulle begynne på TV.

Frieren sier han har fått flere hyggelige meldinger fra programlederen, og at det gir en fin trygghet.

Og når det kommer til nettopp Jan Thomas har Rolf-Erik en morsom historie å by på. Moren hans trodde nemlig at sønnen skulle forsøke å kapre hjertet til den profilerte kjendisstylisten.

- Mamma er jo en typisk gårdskjerring. Hun bor i Stryn, der er det ikke noe TV-signal og de har ikke internett. Det eneste de driver med er å være på gården egentlig, forteller Rolf-Erik, og følger opp:

PÅ GÅRDEN: Bildet er tatt i fjøset der moren bor. Foto: Privat
PÅ GÅRDEN: Bildet er tatt i fjøset der moren bor. Foto: Privat Vis mer

- Så da jeg sa jeg skulle være med på et TV-program sa hun bare «Det skal du sikkert», og hadde ikke noen flere spørsmål til det.

Etter hvert ble moren mer nysgjerrig på hva sønnen faktisk skulle begi seg ut på, og etter å ha googlet «drømmeprinsen» var hun helt sikker på at sønnen skulle date Jan Thomas. På det tidspunktet var det jo kun den gamle sesongen som dukket opp ved søk.

Moren ringte rett før premierefesten og spurte om innspillingen hadde vært ålreit. Rolf-Erik svarte at det hadde gått kjempefint og så var samtalen over - men ti sekunder senere ringer hun opp igjen:

«Men du, hvis du først skal være med i sånt program så kunne du gitt meg en beskjed om at du er homofil», sa moren da.

- Da sa jeg «Men kjære deg, det er jo Linni Meister jeg har datet da. Jan Thomas har vært med som programleder», forteller Rolf-Erik og følger opp lattermildt:

- «Det var nå synd det da», sa hun da.

Han forteller videre at han har vokst opp i et fordomsfritt miljø, og at moren kanskje hadde sett seg lei av alle damene han har hatt - at det var på tide for ham å roe seg ned.

- Mamma elsker jo Jan Thomas, legger Rolf-Erik til.

TÅRER: Det ble tårevått i dagens episode av «Linni søker drømmeprinsen» når neste drømmeprins måtte bli sendt hjem. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper. Vis mer

Moren, Elin Rusten (60), forteller på sin side til Se og Hør at hun måtte ringe opp sønnen for å spørre om han var homofil.

- «Men kjære vene», tenkte jeg, sønnen min har hatt damer for all del. Snille, flotte damer. Men så tenkte jeg på det, og måtte ringe opp, og spørre «hvorfor har du ikke sagt at du er homo?», forteller hun, og fortsetter:

- Det var jeg som ikke hadde oppfatta hva han hadde sagt, jeg er litt for kjapp, rett og slett. Det var jeg som misforstod, jeg trodde han skulle date Jan Thomas. For meg hadde det ikke spilt noen rolle. Jeg synes Jan Thomas er en veldig flott person.

SÅR: Harlem Alexander må hjelpe kjæresten Jan Thomas med rensing etter at han falt på scenen. Video: Jan Thomas Vis mer

- Hvordan går det med kjærligheten nå da?

- Ingen kommentar, svarer Rolf-Erik.

Men det den TV-aktuelle frieren kan avsløre er at innboksen hans fyller seg opp med meldinger fra ukjente.

- Det er tydeligvis mange som håper at det ikke blir meg og Linni, ler Rolf-Erik og sier det er hyggelig med oppmerksomheten.

Han anslår at han får meldinger fra omtrent 100 forskjellige hver eneste dag.

Rolf-Erik røper samtidig at både han og Sven fra «Drømmeprinsen» nå har søkt seg til et nytt realityprogram: Farmen.

LES OGSÅ: Ble oppfordret av sønnen til å date på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer