BURSDAGSBARN: Fredag 29. mai fylte Mel B. 40 år. Foto: NTB Scanpix
BURSDAGSBARN: Fredag 29. mai fylte Mel B. 40 år. Foto: NTB ScanpixVis mer

Moren prøver å gjenoppta kontakten via sosiale medier

- Elsker deg og savner deg, skriver Mel B.s mor i anledning datterens 40-årsdag.

SEOGHØR.NO: Det tidligere Spice Girls-medlemmet Melanie «Mel B» Brown fylte 40 år fredag denne uken, men det var et familiemedlem som ikke fikk bli med på feiringen.

Mel B. og moren Andrea Brown er nemlig ikke på talefot etter at Andrea i 2008 kom med et par uheldige uttalelser om datterens ektemann Stephen Belafonte (40).

I anledning datterens 40-årsdag postet Andrea flere sjarmerende bilder av seg selv og Mel B. på sosiale medier, og ønsket datteren tillykke på fødselsdagen.

«40 år i dag. Håper bursdagen blir like spesiell, som du er for meg. Elsker deg, og savner deg for alltid», skriver hun til et av bildene.

Også Mel Bs tidligere Spice Girls-kolleger Emma Bunton (39) og nygifte Geri Halliwell (42) har gratulert jubilanten via sosiale medier:

HAPPY BIRTHDAY @Officialmelb Wishing you love health happiness success. Xx

A photo posted by Geri Horner (@therealgerihalliwell) on

Mel B. giftet seg i 2007 med Stephen Belafonte, som hun har datteren Madison Brown Belafonte (4) med. Hun har også datteren Angel Iris Murphy Brown (8) med skuespiller-eksen Eddie Murphy (54) og Phoenix Chi Gulzar (16) med eksmannen Jimmy Gulzar.

SUPERGRUPPE: Jentegruppa Spice Girls hersket på 90-tallet. Her er Mel B. omringet av kollegene Geri, Victoria, Emma og Mel C. under en konsert i 1998. Foto: NTB Scanpix
SUPERGRUPPE: Jentegruppa Spice Girls hersket på 90-tallet. Her er Mel B. omringet av kollegene Geri, Victoria, Emma og Mel C. under en konsert i 1998. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I fjor ble det kjent at 40-åringen og ektemannen Stephen hadde gått hvert til sitt - men de to fant tilbake til hverandre ved juletider.

LES OGSÅ: Mel B. viste fram sin smekre kropp