Moren og søstrene droppet Khloés bursdagsfeiring

Kardashian-familien var langt ifra fulltallig da TV-stjernen Khloe Kardashian fylte år i helgen.

TETTE BÅND: Kardashian/Jenner-familien er fast inventar på den røde løperen. Her er hele jentegjengen samlet i 2011. Foto: Scanpix
TETTE BÅND: Kardashian/Jenner-familien er fast inventar på den røde løperen. Her er hele jentegjengen samlet i 2011. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Tidligere har det vært snakk om at «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Kris Jenner (56) er i overkant hard mot sønnen Robert Kardashian (28), som i lengre tid har slitt med vekten.

I fjor ble kritikken så intens at TV-stjernen dro fra søsteren Kim Kardashians (34) bryllup før seremonien i det hele tatt hadde begynt.

Denne gangen er det forholdet med Khloé Kardashian (31) som skal være anstrengt etter at Kris valgte å feste i Paris med sin 22 år yngre kjæreste, Corey Gamble, i stedet for å delta på datterens bursdagsfest.

– Khloé har sluttet å bli opprørt over morens fravær. Kris tror det er nok å poste en bursdagsmelding på sosiale medier, sier en kilde til RadarOnline.

Saken fortsetter under bildet.
Men det var ikke bare blondinens mor som glimret med sitt fravær da hun markerte 31-årsdagen sin; også to av Khloés verdenskjente søstre gikk glipp av feiringen.

Kendall Jenner (19) og Kim Kardashian prioriterte en tur til Glastonbury i England, hvor både Kims ektemann Kanye West (38) og Kendalls bestevenninne Taylor Swift (25) holdt konserter.

De postet flere bilder fra musikkfestivalen, og kjendissøstrene fikk blant annet selskap av modellene Cara Delevingne og Gigi Hadid.

Lillebror Robert var heller ingen steder å se under bursdagen, men 28-åringen skrev en hilsen på sosiale medier hvor han sa at han elsket Khloé «mer enn livet».

LES OGSÅ: Se Kim Kardashians sexy gravidmote