- Moren min syns det er ganske tullete

«Stjernekamp»-deltager Tuva Syvertsen får kjeft for snusleppa.

Publisert
Sist oppdatert
Se Tuva 9 minutter inn i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken. 

SEOGHØR.NO:   Tva Syvertsen (29) imponerte med både reggae og folkemusikk under helgens «Stjernekamp», og fikk mye ros fra dommerene. Syvertsen var strålende fornøyd med innsatsen.

- Jeg er veldig veldig fornøyd. Det føltes utrolig bra etter forrige uke som var opera, da jeg følte at absolutt ikke greide å få til noen ting egentlig. Så jeg fikk en litt revansje følelse.

Men det er en ting «Valkyrien Allstars»-stjernen gjør som ikke er like populært. Hvertfall ikke blant familien. Hun snuser, både privat og på TV-skjermen.

- Moren min syns det er ganske tullete tror jeg, og hvertfall på TV. Men jeg tenker sånn at skal jeg ryke ut at stjernekamp så skal jeg gjøre det med snus i kjeften.

- Du har ingen planer om å slutte?

- Nei. Jeg har bare lyst på snus en gang om dagen og det er når jeg våkner. Resten av dagen har jeg på en måte snus, sier hun.
 
Se Tuva 9 minutter inn i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Det var ingen vits å spare på puppene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer