- Moren min er forlovet!

TV-stjernens sønn la ut frieri-videoen på internett.

MEKSIKANSK FRIERI: Sofia Vergara fikk ifølge hennes sønn seg en overraskelse da hun ble med kjæresten Nick Loeb til toppen av maya-templet Chichen Itza. Der ble hun fridd til - og sa ja. Foto: YouTube
MEKSIKANSK FRIERI: Sofia Vergara fikk ifølge hennes sønn seg en overraskelse da hun ble med kjæresten Nick Loeb til toppen av maya-templet Chichen Itza. Der ble hun fridd til - og sa ja. Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara fikk en overraskelse hun ikke hadde regnet med, da hun i juli feiret sin 40-årsdag med å ta med 108 slektninger og venner til det berømte maya-templet Chichen Itza i Mexico.

På toppen av templet fridde Loeb ifølge flere amerikanske medier til TV-stjernen, men bilder fra den romantiske turen har det vært få av - til nå.

Vergars sønn Manolo Gonzales (19) satser nemlig på å bruke morens popularitet til å slå seg opp som en stjerne på den populære video-delingsiden YouTube på internett.

Nå har han lagt ut sine egne opptak av familieturen til Mexico, hvor blant annet morens forlovelse er ett av høydepunktene.

- Moren min er forlovet, utbryter en stolt Manolo, før han får Vergara til å vise fram sin glitrende diamantring.

Videoen - som du kan se nederst i artikkelen - viser også scener fra Vergaras bursdagsfest.

Til tross for sønnens uttalelser, har Vergara selv ennå ikke bekreftet eller avkreftet forlovelsen.

TV-stjernen og Loeb ble sammen igjen i juli, etter å ha avbrutt forholdet i mai.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vergara forlovet segVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer